Degree in Gastronomy

University CEU - Cardenal Herrera

Opis programu

Przeczytaj oficjalny opis

Degree in Gastronomy

University CEU - Cardenal Herrera

Główne wnioski z badania były następujące: - Wzrasta tendencja do wymogu kwalifikacji zawodowych w sektorze gastronomii. To profesjonalne podejście oznacza, że ​​szkolenie jest obecnie wymagane w serii powiązanych dziedzinach technicznych.

  • Dzisiaj gastronomii należy postrzegać z perspektywy, która wykracza poza praktyki przygotowywania posiłków. Oznacza to, że istnieje obecnie potrzeba odpowiedniego środowiska do nauki, które mogą z powodzeniem łączą gastronomii i działalności gospodarczej, gotowania i zwrot z inwestycji.
  • Rozwój gastronomii zaowocowało udziałem szeregu kwestiach naukowych i technicznych, które jeszcze kilka lat temu nie miały nic wspólnego z gotowaniem jako zawód. Musimy poszerzyć horyzonty szkolenia dla przyszłych specjalistów, dzięki czemu możemy wyposażyć ich w narzędzia i wiedzę, których potrzebują, aby doprowadzić B + R + I do równania gastronomii jako konkurencyjny czynnikiem w ich praktyce.

Naszym celem jest przygotowanie specjalistów, którzy specjalizują się w zakresie technik kulinarnych, a także wykwalifikowanych zarządzać ustanowienia gościnność, zarówno w tym kraju, czy za granicą. To nie jest tylko kwestia zapewnienia przyszłych kucharzy z wszechstronnym szkoleniem, naszym celem jest wzbogacenie i rozwijać swoje talenty zawodowe i umożliwić im zaprojektować i gastronomia zarządzania przedsiębiorstwem w całym zakresie hotelarstwa. Szkolimy naszych uczniów, aby osiągnąć najwyższy poziom, tworząc specjalistów, którzy wiedzą, jak rozwijać biznes plany i umieścić w miejsce procesów dla zapewnienia odpowiedniego rodzaju usługi dla swoich klientów docelowych.

Podsumowując ma na celu wyposażenie studentów w wiedzę, umiejętności i zdolności, które umożliwią im osiągnięcie doskonałości w połączeniu z zarządzaniem gastronomii kulinarnej. - Gastronomia. Przekazywanie wiedzy na temat produktu żywnościowego i technik kulinarnych, biorąc dogłębnie co do charakteru, pochodzenia oraz możliwości śledzenia żywności i napojów oraz zasad ich procesów. Szkolenie uczniów w dyscyplinach jakości i bezpieczeństwa surowców, przygotowywania i przechowywania żywności, technik kulinarnych i procesów oraz zdrowego odżywiania.

Ta szkoła oferuje programy z:
  • Język angielski


Ostatnia aktualizacja July 28, 2017
Czas trwania i cena
Ten kurs jest Na kampusie
Start Date
Data rozpoczęcia
Duration
Czas trwania
4 lat
W pełnym wymiarze godzin
Price
Cena
12,100
Information
Deadline
Locations
Dates