$close

Filtry

Zobacz wyniki

BA jest stopień 's licencjat oferowane przez uniwersytety i instytucje na całym świecie dla studentów, którzy zapiszą się na kursy i studiują niektórych przedmiotów takich jak sztuk wyzwolonych lub nauk. Zarabianie licencjat trwa trzy lub cztery lata w większości przypadków.Nawet my uczestniczyć odległe zajęcia edukacyjne online, kilka uniwersytetów trzymać rozpoczęcie w k… Czytaj więcej

BA jest stopień 's licencjat oferowane przez uniwersytety i instytucje na całym świecie dla studentów, którzy zapiszą się na kursy i studiują niektórych przedmiotów takich jak sztuk wyzwolonych lub nauk. Zarabianie licencjat trwa trzy lub cztery lata w większości przypadków.

Nawet my uczestniczyć odległe zajęcia edukacyjne online, kilka uniwersytetów trzymać rozpoczęcie w kilku miejscach. Można nawet przerywać zajęcia dla wielu tygodni w ciągu roku, bez cofania i bez rzucania kredytów studenckich do spłaty. To jest mocny argument wielu ludzi patrzy na podczas rejestracji w odległości nauki klas.

Jeśli chcesz zwiększyć swoją wiedzę na temat społecznych, kulturalnych, administracyjnych i historycznych punktów widzenia Ameryki Południowej i świata łacińskiego, jest to kontynent dla Ciebie.

Pokaż mniej
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
  • Popularne Najnowsze Tytuł
  • Popularne
  • Najnowsze
  • Tytuł
NOUN Eventos
Buenos Aires, Argentyna

Wszechobecność w świecie dziennikarstwa kulinarnego wymaga obiektywizmu i stylu. Ostatni trend blogów i specjalistycznych publikacji promujących i dokumentujących konkurencyjn ... +

Wszechobecność w świecie dziennikarstwa kulinarnego wymaga obiektywizmu i stylu. Ostatni trend blogów i specjalistycznych publikacji promujących i dokumentujących konkurencyjną i innowacyjną branżę wymaga profilu dokumentalisty, który wykracza poza codzienny reporter czy korespondent. Część 1: Dziennikarstwo gastronomiczne Nauka i sztuka gotowania Historia i jej kulinarni bohaterowie Zawód smakosza: techniki i umiejętności Narracja kulinarna: profil dziennikarza gastronomicznego Styl i umiejętności Savoir vivre Podstawowa literatura regionalnej gastronomii Różnica między technika i sztuka przy pisaniu o gastronomii -
BA
Spanish (Argentina)
Lut 2022
Online