Read the Official Description

BSc w Jakości i Bezpieczeństwa Żywności


Cel: Program ten zawiera analizę teorii i umiejętności eksperymentalnych w takich dziedzinach jak chemia, farmacja, nauki o żywności i inżynierii, bezpieczeństwa i higieny żywności, jakości żywności kontroli i zarządzania jakością. Program ma na celu przygotowanie studentów do badań naukowych i kariery akademickiej na uniwersytetach, w instytutach badawczych oraz w przemyśle spożywczym, w zakresie oceny bezpieczeństwa żywności, higieny, controlling, zarządzanie jakością, zaświadczenie jakości, krążenie, produkcja, import i eksport, jak nadzór jak Food and Drug Administration.


Wymagania stopnia: Uczniowie w tym programie spędzić pierwszych 2 latach studiowania nauk podstawowych, biologii i kursy chemii. W pierwszym semestrze 3. roku studiów licencjackich ich, student musi wybrać z różnych obszarów koncentracji.Po ukończeniu studiów, studenci muszą mieć ukończone kursy podstawowe, kursy laboratoryjne, praktyka i pisania pracy magisterskiej.

&nbsp


Oferta kursu:

Podstawy

  • Matematyki
  • Algebra liniowa Prawdopodobieństwo i statystyka
  • Fizyka
  • English College
  • Podstawy prawa
  • Podstawy komputera
  • Programming Language



Biologia i chemia

  • Chemia nieorganiczna
  • Chemia analityczna
  • Chemia organiczna
  • Chemia fizyczna
  • Biochemia
  • Mikrobiologia



Rdzeń

  • Chemia żywności,
  • Proces Food,
  • Żywienie,
  • Bezpieczeństwa Żywności
  • Higiena Żywności,
  • Analiza Żywności,
  • Nowoczesna Analiza Instrument,
  • Analiza szkód i Krytyczny Punkt Controlling (HACCP),
  • Żywność funkcjonalna,
  • Prawo ds. Żywności,
  • Przepisy i normy żywnościowe

&nbsp

Ten kurs jest Campus based
Data początkowa
Wrześ. 2019
Duration
4 lat
W pełnym wymiarze godzin
By locations
By date
Data początkowa
Wrześ. 2019
Application deadline
Data początkowa
Wrześ. 2019
Application deadline

Wrześ. 2019

Location
Application deadline
Data końcowa
Location
Application deadline
Data końcowa