Przeczytaj oficjalny opis

Gole

Studenci powinni dogłębnie poznać żywności, w celu zarządzania transformacji surowców, mających na celu technologii optymalizacji zachować ich wartości odżywcze i sensoryczne, biorąc pod uwagę wszystkie aspekty zarządzania jakością, środowiskowego i bezpieczeństwa żywności.

Powinny być w stanie przeprowadzić charakterystykę i kontrolę parametrów biologicznych i fizyko-chemicznych, mikrobiologicznych i sensorycznej żywności.

Wreszcie Technik z tworzeniem Inżynierii Biologicznej i żywności powinny być w stanie wykorzystać wiedzę zdobytą na gromadzenie, wybierz, analizować i interpretować informacje istotne do uzasadnienia rozwiązania dla Twojej pracy.

Kariera

  • Biznes - biotechnologiczne produkty - produkty spożywcze z procesów fizycznych lub zasadniczo fizyko-chemicznych - produkty spożywcze przetwórstwo mięsa, ryby i produkty rybne - Farmacja - stacje uzdatniania wody, oczyszczalnie ścieków i oczyszczalni ścieków Analiza laboratoryjna - - stałe doradztwo biznesowe - artykuły naukowe firm marketingowych i technologii - działalność R & D - marketing produktów rolnych, firm lub produktów dla rolnictwa - Administracja publiczna - kontrola jakości żywności - Nadzór techniczny - ujawnianie i Informacje - zajęcia dydaktyczne na różnych poziomach, od szkoły poprzez edukację lub ścieżki zawodowego do szkolnictwa wyższego
Program prowadzony przez:
Język angielski

Zobacz 18 więcej kursów w Castelo Branco University of Applied Sciences »

Ten kurs jest Campus based
Data początkowa
Wrześ. 2019
Duration
3 lat
Cena
1,100 EUR
Wg lokalizacji
Wg daty
Data początkowa
Wrześ. 2019
Termin nadsyłania zgłoszeń

Wrześ. 2019