Licencjat w sztuce kulinarnej i zarządzanie usługami
Paul Smith's College
Klucz informacyjny
Lokalizacja kampusu
Paul Smiths, Stany Zjednoczone
Języki
Język angielski
Forma badania
W kampusie
Czas trwania
Poproś o informacje
Tempo
Pełny etat
Czesne
Poproś o informacje
Termin składania wniosków
Poproś o informacje
Najwcześniejsza data rozpoczęcia
Sep 2024
Stypendia
Poznaj możliwości stypendialne, aby pomóc sfinansować swoje studia
Wstęp
Bachelor Degree Culinary Arts & Service Management
Nasi absolwenci są różnorodne liderzy gotowi wprowadzić radosny przemysłu spożywczego. Praktyczne uczenie się dzieje w naszych sześciu laboratoriów komercyjnych jakości żywności, dwóch restauracji na terenie kampusu i wylot piekarni detalicznej studentów prowadzony. Zajęć jest stosowana w świecie rzeczywistym poprzez semesterlong serii hotelowych, gastronomicznych i kulinarnych doświadczeń pracy. Uczniowie rozwijają umiejętności pod nadzorem wydziału podczas pracy poza kampusem z profesjonalistami, zapewniając studentom płatnych możliwości zatrudnienia, które wspierają swoje cele zawodowe. Czego się nauczysz?
- zaawansowanych technik kulinarnych
- tendencje w operacjach odżywczych, sanitarnych i usługami gastronomicznymi
- estetyczne uznanie dla zmysłowych smaków, aromatów, prezentacje płytowych i atmosfera
- marketingu, sprzedaży i obsługi klienta
- badania i rozwój
- Planowanie strategiczne i zarządzanie finansowe
- planowanie i operacje
- przywództwo
Absolwenci wejść na rynek pracy, jak kucharzy wykonawczych, menedżerów hotelowych i miejscowości, ekspertów w dziedzinie badań i rozwoju, menedżerów działalności związanej z żywieniem na dużą skalę i prywatnych kucharzy. Program ten przygotowuje również przedsiębiorców do prowadzenia restauracji z pełnym zakresem usług lub multilocation operacji związanej z żywieniem.
Akredytowane przez AMERICAN kulinarnych FEDERACJI
Fakty
- stopień BPS
- 123 godzin kredytowych (minimum) wymagane
- 31+ kredyty muszą znajdować się w zakresie sztuk wyzwolonych i nauk
- 45+ kredyty muszą znajdować się w kursach na poziomie 300/400
- wymagane jest 800 godzin doświadczenia zawodowego przemysłu
- 200 godzin (minimum) wymagane w każdym miejscu stażu
- To nie jest kredytowej łożyska i nie ma czesne
- Akredytowany przez American Culinary Federation
Opcje kariery
- Szef kuchni
- sous chef
- Cukiernik
- kucharz firmowa
- Gastronomia
- usługi restauracyjne
- kulinarne pedagog
- zarządzanie Restauracja
- Żywność i napoje usługi
- Projektowania menu
Wymagane kursy
- Rachunkowość finansowa
- zaawansowane Patisserie
- Profesjonalne Podstawy gotować
- Profesjonalne Gotowanie Podstawy II
- Międzynarodowa kuchnia
- Współczesna kuchni
- Zarządzanie Food Service Operations
- Garde Manger / Wędliny
- Gotowanie i komercyjne Catering
- Odżywianie / Food Science
- Amerykański Gastronomia
- Kulinarne Futures / Technologia Żywności
- Zaawansowane kuchni Menu Zarządzanie
- Global Market
- finanse
- Futures gospody
- Usługa Gospodarka
- etyka
- Sekwencja Język
- Planowanie strategiczne i polityka
- Reklama i promocja
- Jadalnia & Operations kuchenne
- Urządzenia sanitarne Jedzenie Obsługa
- Usługi planowania
- zarządzania środowiskowego
- Kultury Enology
- Capstone Projektowanie
- Zwieńczeniem projektu
English Language Requirements
Potwierdź swoją znajomość języka angielskiego testem języka angielskiego Duolingo! DET to wygodny, szybki i niedrogi test online z języka angielskiego akceptowany przez ponad 4000 uniwersytetów (takich jak ten) na całym świecie.
O szkole
pytania
Podobne kursy
Wyróżnienia Bachelor of Commerce (Zarządzanie Kulinarne)/Honors Bachelor of Commerce (Zarządzanie Kulinarne) (Bridging)
- Toronto, Kanada
Bachelor of Arts w Business Administration – ścieżka sztuki kulinarnej
- Greenville, Stany Zjednoczone
Wykształcenie wyższe o kierunku kulinarno-gastronomicznym
- Barcelona, Hiszpania