Licencjat z gastronomii i sztuki kulinarnej
Recep Tayyip Erdogan University
Klucz informacyjny
Lokalizacja kampusu
Rize, Turcja
Języki
Turecki
Forma badania
W kampusie
Czas trwania
Poproś o informacje
Tempo
Poproś o informacje
Czesne
Poproś o informacje
Termin składania wniosków
Poproś o informacje
Najwcześniejsza data rozpoczęcia
Sep 2023
Stypendia
Poznaj możliwości stypendialne, aby pomóc sfinansować swoje studia
Wstęp
Cel tego programu; rozwiązywać problemy z zakresu gastronomii i sztuki kulinarnej; analizować, projektować i ulepszać kwestie związane z usługami i jakością; tworzyć plany zawodowe związane z życiem zawodowym; będzie potrafił odnawiać się ze świadomością uczenia się przez całe życie; Dzielenie się i rozpowszechnianie wiedzy i doświadczeń, kształcenie specjalistów w dziedzinie turystyki, którzy mogą prowadzić studia akademickie na temat tworzenia wiedzy uniwersalnej.
Po ukończeniu czasu na ukończenie studiów absolwent może zdecydować się na zdobycie nazw wśród siebie i kuchni międzynarodowych firm spożywczych i napojów oraz firm hotelarskich. Student, który ukończył studia licencjackie, może kontynuować karierę akademika z tytułem naukowca, który wyraża wykształcenie magisterskie i doktoranckie. Po pomyślnym ukończeniu tego programu będziesz studiować na stopnie magisterskie i doktoranckie w innych dyscyplinach, które przyjmują studentów z tej dziedziny.
O szkole
pytania
Podobne kursy
Wyróżnienia Bachelor of Commerce (Zarządzanie Kulinarne)/Honors Bachelor of Commerce (Zarządzanie Kulinarne) (Bridging)
- Toronto, Kanada
Wykształcenie wyższe o kierunku kulinarno-gastronomicznym
- Barcelona, Hiszpania
Bachelor in International Pastry Management
- Écully, Francja