$close

Filtry

Zobacz wyniki

Bezpieczeństwo żywności Łotwa - programów Bezpieczeństwo żywności Łotwa Bezpieczeństwo żywności

Tytuł licencjata jest policealne stopień przyznawany po zakończeniu 120 kredytów. Zazwyczaj trwa osiem semestrów, aby zakończyć dyplom licencjata. Podczas wypełniania studia licencjackie, kandydaci mają studiować kursy ogólne i wybrała większą konkretny temat. Licencjat można też nazwać licencjata w niektórych krajach. Rosnąca dziedzinie bezpieczeństwa żywności ma za zadanie… Czytaj więcej

Tytuł licencjata jest policealne stopień przyznawany po zakończeniu 120 kredytów. Zazwyczaj trwa osiem semestrów, aby zakończyć dyplom licencjata. Podczas wypełniania studia licencjackie, kandydaci mają studiować kursy ogólne i wybrała większą konkretny temat. Licencjat można też nazwać licencjata w niektórych krajach.

Rosnąca dziedzinie bezpieczeństwa żywności ma za zadanie monitorowanie tego, co ludzie jedzą na każdym etapie od pola do stołu. Potrzebne są wykwalifikowani specjaliści w zakresie bezpieczeństwa żywności w celu zapewnienia jakości i bezpiecznych praktyk w placówkach detalicznych, instytucjonalnych i zakładów produkcyjnych.

Łotwa, oficjalnie Republiki Łotewskiej, to kraj w regionie Morza Bałtyckiego Europy Północnej. Graniczy od północy z Estonią, na południu Litwy, na wschodzie z Rosją, a na południowym wschodzie z Białorusią. Łotysze są Baltic ludzie, kulturowo związane z Litwinami. Stolica jest Riga, który jest domem dla Uniwersytetu Łotewskiego z ponad 23.000 zapisanych studentów.

Bezpieczeństwo żywności Łotwa - Weź Bezpieczeństwo żywności Łotwa. Wszystkie Bezpieczeństwo żywności i informacje o szkole. Oszczędność czasu i skontaktować się ze szkołą tutaj!

Pokaż mniej
Przeczytaj więcej o studiowaniu na Łotwie
Inne opcje w ramach tego kierunku studiów: 
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
  • Popularne Najnowsze Tytuł
  • Popularne
  • Najnowsze
  • Tytuł
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Jelgava, Łotwa

Celem akademickiego programu studiów licencjackich jest przygotowanie konkurencyjnego i kompetentnego specjalisty w zakresie produkcji żywności, jakości i innowacji, który jes ... +

Celem akademickiego programu studiów licencjackich jest przygotowanie konkurencyjnego i kompetentnego specjalisty w zakresie produkcji żywności, jakości i innowacji, który jest w stanie zorganizować zarządzanie jakością i rozwój innowacji w firmach spożywczych, przeprowadzić kreatywne badania i stworzyć podstawy do dalszych studiów w szkolnictwie wyższym. -
Licencjat
Studia dzienne
4 lat(a)
Język angielski
Sie 2022
01 Lip 2022
Ośrodek kształcenia