$close

Filtry

Zobacz wyniki

Bezpieczeństwo żywności Ameryka Południowa - Bezpieczeństwo żywności programów Bezpieczeństwo żywności w Ameryka Południowa

Stopień Bachelor 's może prowadzić edukacyjne drzwi, stwarzają możliwości rozwoju kariery zawodowej, lub stworzyć podstawy dla osiągnięcia zaawansowanego poziomu. Naszym celem jest pomoc przyszli studenci przejść proces wyboru programu pomyślnie. Robimy rzeczy proste poprzez usprawnienie wyszukiwania. Ponieważ jedzenie jest podstawową koniecznością życiową, musi być zabezpi… Czytaj więcej

Stopień Bachelor 's może prowadzić edukacyjne drzwi, stwarzają możliwości rozwoju kariery zawodowej, lub stworzyć podstawy dla osiągnięcia zaawansowanego poziomu. Naszym celem jest pomoc przyszli studenci przejść proces wyboru programu pomyślnie. Robimy rzeczy proste poprzez usprawnienie wyszukiwania.

Ponieważ jedzenie jest podstawową koniecznością życiową, musi być zabezpieczone przed zanieczyszczeniem, aby zapobiec chorobie lub infekcji. specjaliści w zakresie bezpieczeństwa żywności mają za zadanie obserwowanie i badanie próbek żywności w celu zapewnienia integralności produktów w celu ochrony populacji ogólnej.

Ameryka Południowa Graniczy od zachodu z Oceanem Spokojnym oraz na północ i wschód przez Ocean Atlantycki, Ameryki Północnej i Karaibów Morza leżą na północnym zachodzie. Obejmuje on dwanaście suwerennych państw: Argentyna, Boliwia, Brazylia, Chile, Kolumbia, Ekwador, Gujana, Paragwaj, Peru, Surinam, Urugwaj i Wenezuela - i dwóch nie-suwerenne obszary - Gujana Francuska, terytorium zamorskie Francji, Falklandy , terytorium zamorskie Wielkiej Brytanii. Oprócz tego, Trynidad i Tobago oraz theABC wyspy Niderlandów może być również traktowane jako część Ameryki Południowej.

Pokaż mniej
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
Polecane Najnowsze Tytuł
UNJu Universidad Nacional De Jujuy
Jujuy, Argentyna

Dzięki swojej wiedzy licencjat z nauk o żywności będzie potrafił pracować w: Planowaniu i nadzorowaniu stanu zdrowia i higieny obiektów oraz urządzeń związanych z produkcją i ... +

Dzięki swojej wiedzy licencjat z nauk o żywności będzie potrafił pracować w: Planowaniu i nadzorowaniu stanu zdrowia i higieny obiektów oraz urządzeń związanych z produkcją i obrotem produktami spożywczymi. Interpretacja wyników analiz oraz określenie jakości i przydatności do spożycia i komercjalizacji żywności pod względem pochodzenia, obróbki i konserwacji. Nauczanie i badania naukowe w instytucjach prywatnych lub oficjalnych. Laboratorium zajmuje się analizą fizyczną, chemiczną i biologiczną w celu określenia stopnia zanieczyszczenia surowców i produktów spożywczych. -
Licencjat
Spanish (Argentina)
Ośrodek kształcenia