$close

Filtry

Zobacz wyniki

Bezpieczeństwo żywności Argentyna - programów Bezpieczeństwo żywności Argentyna Bezpieczeństwo żywności

Licencjat 's jest licencjat, który oferowany jest przez uniwersytety i szkoły wyższe, gdy studenci ukończą program studiów. Większość kursów licencjackie trwają trzy lub cztery lata, przy czym niektóre trwające aż do siedmiu lat. Ponieważ jedzenie jest podstawową koniecznością życiową, musi być zabezpieczone przed zanieczyszczeniem, aby zapobiec chorobie lub infekcji. sp… Czytaj więcej

Licencjat 's jest licencjat, który oferowany jest przez uniwersytety i szkoły wyższe, gdy studenci ukończą program studiów. Większość kursów licencjackie trwają trzy lub cztery lata, przy czym niektóre trwające aż do siedmiu lat.

Ponieważ jedzenie jest podstawową koniecznością życiową, musi być zabezpieczone przed zanieczyszczeniem, aby zapobiec chorobie lub infekcji. specjaliści w zakresie bezpieczeństwa żywności mają za zadanie obserwowanie i badanie próbek żywności w celu zapewnienia integralności produktów w celu ochrony populacji ogólnej.

Argentyna jest sercem szkolnictwa wyższego, zwłaszcza z ich badań programu nauczania zorientowanych. To pozwoliło studentom uzyskać praktyczną wiedzę i umiejętności, ale także zwiększoną praktyczne zastosowanie wiedzy. To pomogło uczonych dać rozwiązania problemów kraju.

Bezpieczeństwo żywności Argentyna - Weź Bezpieczeństwo żywności Argentyna. Wszystkie Bezpieczeństwo żywności i informacje o szkole. Oszczędność czasu i skontaktować się ze szkołą tutaj!

Pokaż mniej
Przeczytaj więcej o studiowaniu w Argentynie
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
  • Popularne Najnowsze Tytuł
  • Popularne
  • Najnowsze
  • Tytuł
UNJu Universidad Nacional De Jujuy
Jujuy, Argentyna

Dzięki swojej wiedzy licencjat z nauk o żywności będzie potrafił pracować w: Planowaniu i nadzorowaniu stanu zdrowia i higieny obiektów oraz urządzeń związanych z produkcją i ... +

Dzięki swojej wiedzy licencjat z nauk o żywności będzie potrafił pracować w: Planowaniu i nadzorowaniu stanu zdrowia i higieny obiektów oraz urządzeń związanych z produkcją i obrotem produktami spożywczymi. Interpretacja wyników analiz oraz określenie jakości i przydatności do spożycia i komercjalizacji żywności pod względem pochodzenia, obróbki i konserwacji. Nauczanie i badania naukowe w instytucjach prywatnych lub oficjalnych. Laboratorium zajmuje się analizą fizyczną, chemiczną i biologiczną w celu określenia stopnia zanieczyszczenia surowców i produktów spożywczych. -
Licencjat
Spanish (Argentina)
Lut 2022
Ośrodek kształcenia