$close

Filtry

Zobacz wyniki

Bezpieczeństwo żywności Jujuy - programów Bezpieczeństwo żywności Jujuy Bezpieczeństwo żywności, Jujuy

Licencjat 's podany jest do studentów, którzy spełniają niezbędne wymagania podane przez uniwersytecie lub college'u są prowadzącego. Wymagania to od trzech do siedmiu lat ostrości na obiekcie, zazwyczaj określane jako główny lub koncentracji.Program w zakresie bezpieczeństwa żywności będzie koncentrować się na bezpieczeństwo żywności w całym łańcuchu dostaw żywno… Czytaj więcej

Licencjat 's podany jest do studentów, którzy spełniają niezbędne wymagania podane przez uniwersytecie lub college'u są prowadzącego. Wymagania to od trzech do siedmiu lat ostrości na obiekcie, zazwyczaj określane jako główny lub koncentracji.

Program w zakresie bezpieczeństwa żywności będzie koncentrować się na bezpieczeństwo żywności w całym łańcuchu dostaw żywności, począwszy od produkcji żywności, przetwarzania i produkcji do konsumenta żywności.

Zagraniczni studenci znajdą szeroki i zróżnicowany wybór instytucji szkolnictwa wyższego oferuje doskonałe szanse na przystępnych badań o wysokim standardzie. Wielkie znaczenie jak ustawiony w systemie edukacji, w Argentynie. Ich celem jest dostarczanie naukowych, zawodowych, humanistyczny i kształcenie techniczne w najwyższym zakresie.

Bezpieczeństwo żywności Jujuy - Weź Bachelor Jujuy. Wszystkie programu Bachelor i informacje o szkole. Oszczędność czasu i skontaktować bezpośrednio tutaj!

Pokaż mniej
Przeczytaj więcej o studiowaniu w Argentynie
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
  • Popularne Najnowsze Tytuł
  • Popularne
  • Najnowsze
  • Tytuł
UNJu Universidad Nacional De Jujuy
Jujuy, Argentyna

Dzięki swojej wiedzy licencjat z nauk o żywności będzie potrafił pracować w: Planowaniu i nadzorowaniu stanu zdrowia i higieny obiektów oraz urządzeń związanych z produkcją i ... +

Dzięki swojej wiedzy licencjat z nauk o żywności będzie potrafił pracować w: Planowaniu i nadzorowaniu stanu zdrowia i higieny obiektów oraz urządzeń związanych z produkcją i obrotem produktami spożywczymi. Interpretacja wyników analiz oraz określenie jakości i przydatności do spożycia i komercjalizacji żywności pod względem pochodzenia, obróbki i konserwacji. Nauczanie i badania naukowe w instytucjach prywatnych lub oficjalnych. Laboratorium zajmuje się analizą fizyczną, chemiczną i biologiczną w celu określenia stopnia zanieczyszczenia surowców i produktów spożywczych. -
Licencjat
Spanish (Argentina)
Lut 2022
Ośrodek kształcenia