$close

Filtry

Zobacz wyniki

Bezpieczeństwo żywności Azja - Bezpieczeństwo żywności programów Bezpieczeństwo żywności w Azja

Tytuł licencjata jest cztery-lata licencjat i jest standardem dla szkolnictwa wyższego przez większość świata. Tytuł licencjata można zdobyć na uczelniach państwowych, w prywatnych uczelniach, w szkołach społecznych i poprzez internetowych uczelni. Rosnąca dziedzinie bezpieczeństwa żywności ma za zadanie monitorowanie tego, co ludzie jedzą na każdym etapie od pola do stołu. Potr… Czytaj więcej

Tytuł licencjata jest cztery-lata licencjat i jest standardem dla szkolnictwa wyższego przez większość świata. Tytuł licencjata można zdobyć na uczelniach państwowych, w prywatnych uczelniach, w szkołach społecznych i poprzez internetowych uczelni.

Rosnąca dziedzinie bezpieczeństwa żywności ma za zadanie monitorowanie tego, co ludzie jedzą na każdym etapie od pola do stołu. Potrzebne są wykwalifikowani specjaliści w zakresie bezpieczeństwa żywności w celu zapewnienia jakości i bezpiecznych praktyk w placówkach detalicznych, instytucjonalnych i zakładów produkcyjnych.

Asia jest świat 's największych i najbardziej zaludnionym kontynencie, znajduje się głównie na półkuli wschodniej i północnej. Zajmuje 8,7% Ziemia 's całkowitej powierzchni i składa się z 30% powierzchni terenu.

Bezpieczeństwo żywności Azja - Weź Bezpieczeństwo żywności Azja. Wszystkie Bezpieczeństwo żywności i informacje o szkole. Oszczędność czasu i skontaktować bezpośrednio tutaj!

Pokaż mniej
Inne opcje w ramach tego kierunku studiów: 
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
  • Popularne Najnowsze Tytuł
  • Popularne
  • Najnowsze
  • Tytuł
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
Hongkong

Program ten ma na celu wyposażenie absolwentów zarówno w wiedzę teoretyczną, jak i praktyczne umiejętności w zakresie nauki o żywności i bezpieczeństwa (takie jak chemia żywno ... +

Program ten ma na celu wyposażenie absolwentów zarówno w wiedzę teoretyczną, jak i praktyczne umiejętności w zakresie nauki o żywności i bezpieczeństwa (takie jak chemia żywnościowa, nauki o żywieniu, mikrobiologia, inżynieria żywności, zarządzanie bezpieczeństwem żywności), które mogą pracować w przemyśle spożywczym i promować bezpieczeństwo żywności w społeczeństwo. Mogłyby one pomóc im skutecznie działać w przemyśle spożywczym, żywieniowym i gastronomicznym oraz rozwiązywać problemy związane z nauką o żywności i bezpieczeństwem. Zapewni także uczniom ogólne umiejętności zarządzania, aby skutecznie funkcjonować jako superwizorzy i menedżerowie w miarę postępów w karierze. -
BSc
Studia dzienne
2 - 4 lat(a)
Język angielski
Ośrodek kształcenia
 
Panyapiwat管理学院
Bang Talat, Tajlandia

Światowa populacja rośnie wraz ze wzrostem zapotrzebowania na żywność. Działalność związana z hodowlą zwierząt jest działalnością na średnim poziomie w łańcuchu dostaw, która ... +

Światowa populacja rośnie wraz ze wzrostem zapotrzebowania na żywność. Działalność związana z hodowlą zwierząt jest działalnością na średnim poziomie w łańcuchu dostaw, która odgrywa ważną rolę. Służy do produkcji i podawania wysokiej jakości mięsa w przemyśle spożywczym. Od wizji bycia „Kuchnią Świata” dzisiaj, hodowla zwierząt i style przetwarzania żywności Korzystanie z nowoczesnych technologii, bezpieczne i przyjazne dla środowiska. -
Licencjat
Język angielski, Chiński, Tajski
 
China Pharmaceutical University
Szanghaj, Chiny +1 Więcej

Cel: Program ten zawiera analizę teorii i umiejętności eksperymentalnych w takich dziedzinach jak chemia, farmacja, nauki i inżynierii żywności, bezpieczeństwa i higieny żywno ... +

Cel: Program ten zawiera analizę teorii i umiejętności eksperymentalnych w takich dziedzinach jak chemia, farmacja, nauki i inżynierii żywności, bezpieczeństwa i higieny żywności, jakość żywności -
BSc
Studia dzienne
4 lat(a)
Ośrodek kształcenia