$close

Filtry

Zobacz wyniki

Bezpieczeństwo żywności Europa - Bezpieczeństwo żywności programów Bezpieczeństwo żywności w Europa

Tytuł licencjata jest policealne stopień przyznawany po zakończeniu 120 kredytów. Zazwyczaj trwa osiem semestrów, aby zakończyć dyplom licencjata. Podczas wypełniania studia licencjackie, kandydaci mają studiować kursy ogólne i wybrała większą konkretny temat. Licencjat można też nazwać licencjata w niektórych krajach. Bezpieczeństwo żywności jest coraz poważniejszym probleme… Czytaj więcej

Tytuł licencjata jest policealne stopień przyznawany po zakończeniu 120 kredytów. Zazwyczaj trwa osiem semestrów, aby zakończyć dyplom licencjata. Podczas wypełniania studia licencjackie, kandydaci mają studiować kursy ogólne i wybrała większą konkretny temat. Licencjat można też nazwać licencjata w niektórych krajach.

Bezpieczeństwo żywności jest coraz poważniejszym problemem zdrowia publicznego w celu zapobiegania chorobom przenoszonym przez pokarm wpływały konsumentów. Pozycje w tej dziedzinie są bardzo potrzebne w celu promowania bezpiecznego obchodzenia się i przygotowywania żywności na każdym etapie przetwarzania i konsumpcji.

Europe, jeden z world 's siedmiu kontynentach, jest zazwyczaj znany jako wysuniętym półwyspie Eurazji. Drugi najmniejszy kontynent, z 10.180.000 (km2), że zebrano obszar 50 krajów.

Bezpieczeństwo żywności Europa - Weź Bezpieczeństwo żywności Europa. Wszystkie Bezpieczeństwo żywności i informacje o szkole. Oszczędność czasu i skontaktować bezpośrednio tutaj!

Pokaż mniej
Inne opcje w ramach tego kierunku studiów: 
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
  • Popularne Najnowsze Tytuł
  • Popularne
  • Najnowsze
  • Tytuł
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Jelgava, Łotwa

Celem akademickiego programu studiów licencjackich jest przygotowanie konkurencyjnego i kompetentnego specjalisty w zakresie produkcji żywności, jakości i innowacji, który jes ... +

Celem akademickiego programu studiów licencjackich jest przygotowanie konkurencyjnego i kompetentnego specjalisty w zakresie produkcji żywności, jakości i innowacji, który jest w stanie zorganizować zarządzanie jakością i rozwój innowacji w firmach spożywczych, przeprowadzić kreatywne badania i stworzyć podstawy do dalszych studiów w szkolnictwie wyższym. -
Licencjat
Studia dzienne
4 lat(a)
Język angielski
Ośrodek kształcenia
 
University of Veterinary Sciences
Brno, Czechy

Program studiów licencjackich na temat bezpieczeństwa i jakości żywności to program studiów zorientowany na środowisko akademickie, odpowiadający aktualnemu stanowi i poziomow ... +

Program studiów licencjackich na temat bezpieczeństwa i jakości żywności to program studiów zorientowany na środowisko akademickie, odpowiadający aktualnemu stanowi i poziomowi nauki oraz potrzebom praktyki w Europie. Studium zawiera wiedzę teoretyczną i umożliwia nabycie niezbędnych umiejętności praktycznych potrzebnych do wykonywania zawodu, w tym zatrudnienia w działaniach twórczych, a także przygotowuje do podjęcia studiów magisterskich. -
Licencjat
Studia dzienne
3 lat(a)
Język angielski
Sie 2022
Ośrodek kształcenia
 
Aeres University of Applied Sciences
Almere, Niderlandy +2 Więcej

Aeres University of Applied Sciences oferuje program studiów dla studentów zainteresowanych karierą w jednym z następujących profilach zawodowych:

Aeres University of Applied Sciences oferuje program studiów dla studentów zainteresowanych karierą w jednym z następujących profilach zawodowych: -
Licencjat
Studia dzienne
Język angielski
Ośrodek kształcenia