$close

Filtry

Zobacz wyniki

Studia niestacjonarne Biznes gastronomiczny Europa - Biznes gastronomiczny programów Biznes gastronomiczny w Europa

Licencjat 's przyznawane jest na ukończeniu programu studiów akademickich. Często jest to pierwszy stopień student otrzymał w swoim kariery akademickiej. To zwykle trwa cztery lata studiów w pełnym wymiarze czasu, aby zdobyć tytuł licencjata.W sumie istnieje ponad 4000 instytucji szkolnictwa wyższego w Europie, oferujących szeroki wachlarz kursów na poziomie licencjata, magistra i… Czytaj więcej

Licencjat 's przyznawane jest na ukończeniu programu studiów akademickich. Często jest to pierwszy stopień student otrzymał w swoim kariery akademickiej. To zwykle trwa cztery lata studiów w pełnym wymiarze czasu, aby zdobyć tytuł licencjata.

W sumie istnieje ponad 4000 instytucji szkolnictwa wyższego w Europie, oferujących szeroki wachlarz kursów na poziomie licencjata, magistra i doktora. Z coraz więcej z tych organizacji oferujących angielskiego jako języka nauczania przynajmniej część swoich studiów, uniwersytety w Europie są teraz lepszej jakości niż kiedykolwiek wcześniej. Uniwersytety w Europie oferuje przyjazną atmosferę dla zagranicznych studentów i dać kurs wiedzy, która spełnia ich zawód wymaga w dzisiejszym globalnym popytem.

Studia niestacjonarne Biznes gastronomiczny Europa - Weź Biznes gastronomiczny Europa. Wszystkie studia niestacjonarne Biznes gastronomiczny program i informacje o szkole. Oszczędność czasu i skontaktować bezpośrednio tutaj!

Pokaż mniej
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
  • Popularne Najnowsze Tytuł
  • Popularne
  • Najnowsze
  • Tytuł
University of Parma
Parma, Włochy

Studia magisterskie w zakresie systemów żywnościowych: zrównoważony rozwój, zarządzanie i technologia przygotowują studentów do zostania ekspertami w zarządzaniu systemami żyw ... +

Studia magisterskie w zakresie systemów żywnościowych: zrównoważony rozwój, zarządzanie i technologia przygotowują studentów do zostania ekspertami w zarządzaniu systemami żywności. Program zapewnia studentom interdyscyplinarną wiedzę niezbędną do pracy w biznesie, środowisku i zarządzaniu zasobami naturalnymi w sektorze rolno-spożywczym. Ten profil zawodowy jest zgodny ze strategią zrównoważonego rozwoju przedstawioną w komunikacie Komisji Europejskiej „Innowacje na rzecz zrównoważonego wzrostu: biogospodarka dla Europy”. -
Licencjat
Studia dzienne
studia niestacjonarne
3 lat(a)
Włoski
Ośrodek kształcenia i studia online
Ośrodek kształcenia
Online