Licencjat Nauki o żywności, Szukaj programów Licencjat Nauki o żywności
64 Wyniki z Nauki o żywności
Nauka o żywności to wykorzystanie nauk inżynieryjnych, biologicznych i fizycznych do badania natury, degradacji, przetwarzania i ulepszania żywności dla konsumentów. Technolog ... +
Celem akademickiego programu studiów licencjackich jest przygotowanie konkurencyjnego i kompetentnego specjalisty w zakresie produkcji żywności, jakości i innowacji, który jes ... +
Na Wydziale Technologii Żywności i Biochemii studenci kierują swoje studia albo na biochemię, mikrobiologię i biotechnologię, albo z drugiej strony na chemię żywności, analizę ... +
Zdobądź stypendium o wartości do 10 000,00
Studenci zainteresowani produkcją, przetwarzaniem, pakowaniem, bezpieczeństwem i / lub transportem światowej podaży żywności byliby zainteresowani specjalnością Inżynieria Żyw ... +
Jako inżynier branży rolno-spożywczej uzyskasz całościowe zrozumienie systemów żywnościowych. Na studiach możesz śledzić produkcję żywności „od pola do stołu”. Zrozumiesz prze ... +
Świat stoi przed ogromnym wyzwaniem – wyżywienie większej liczby ludzi w szybko zmieniającym się świecie. Chcesz być częścią rozwiązania? W takim razie najlepiej dołącz do Int ... +
Program studiów licencjackich na temat bezpieczeństwa i jakości żywności to program studiów zorientowany na środowisko akademickie, odpowiadający aktualnemu stanowi i poziomow ... +
Program ten ma na celu wyposażenie absolwentów zarówno w wiedzę teoretyczną, jak i praktyczne umiejętności w zakresie nauki o żywności i bezpieczeństwa (takie jak chemia żywno ... +
Pierwszy zintegrowany program BSc & MSc - Master Engineering w międzynarodowym zrównoważonym agrobiznesie i inżynierii żywności we Francji - 100% w języku angielskim. ... +
Dołącz do lidera w dziedzinie nauki, technologii i zarządzania. Studenci na Wydziale Nauk o Żywności i Żywieniu są przygotowani do wykonywania wielu zawodów w przemyśle spożyw ... +