$close

Filtry

Zobacz wyniki

Nauki o żywności Łotwa - programów Nauki o żywności Łotwa Nauki o żywności

Tytuł licencjata z akredytowanych uczelni może być ważne etapy przejściowe w kierunku udanej kariery.Najczęstszym typem programu studiów jest kawalerem stopień 's, zazwyczaj przyznawane po czterech latach udanej pracy Nauk o Żywności używa chemii, mikrobiologii, inżynierii i biochemii w celu wytworzenia trwałego, pożywne i łatwo dostępnego pożywienia. Studiowanie nauk żywno… Czytaj więcej

Tytuł licencjata z akredytowanych uczelni może być ważne etapy przejściowe w kierunku udanej kariery.Najczęstszym typem programu studiów jest kawalerem stopień 's, zazwyczaj przyznawane po czterech latach udanej pracy

Nauk o Żywności używa chemii, mikrobiologii, inżynierii i biochemii w celu wytworzenia trwałego, pożywne i łatwo dostępnego pożywienia. Studiowanie nauk żywności mogą pomóc w osiągnięciu lepszego zrozumienia rozwoju systemów żywnościowych oraz tworzenia zrównoważonych środków spożywczych dla przyszłych pokoleń.

Łotwa, oficjalnie Republiki Łotewskiej, to kraj w regionie Morza Bałtyckiego Europy Północnej. Graniczy od północy z Estonią, na południu Litwy, na wschodzie z Rosją, a na południowym wschodzie z Białorusią. Łotysze są Baltic ludzie, kulturowo związane z Litwinami. Stolica jest Riga, który jest domem dla Uniwersytetu Łotewskiego z ponad 23.000 zapisanych studentów.

Nauki o żywności Łotwa - Weź Nauki o żywności Łotwa. Wszystkie Nauki o żywności i informacje o szkole. Oszczędność czasu i skontaktować się ze szkołą tutaj!

Pokaż mniej
Przeczytaj więcej o studiowaniu na Łotwie
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
  • Popularne Najnowsze Tytuł
  • Popularne
  • Najnowsze
  • Tytuł
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Jelgava, Łotwa

Celem akademickiego programu studiów licencjackich jest przygotowanie konkurencyjnego i kompetentnego specjalisty w zakresie produkcji żywności, jakości i innowacji, który jes ... +

Celem akademickiego programu studiów licencjackich jest przygotowanie konkurencyjnego i kompetentnego specjalisty w zakresie produkcji żywności, jakości i innowacji, który jest w stanie zorganizować zarządzanie jakością i rozwój innowacji w firmach spożywczych, przeprowadzić kreatywne badania i stworzyć podstawy do dalszych studiów w szkolnictwie wyższym. -
Licencjat
Studia dzienne
4 lat(a)
Język angielski
Sie 2022
01 Lip 2022
Ośrodek kształcenia