$close

Filtry

Zobacz wyniki

Nauki o żywności Ameryka Południowa - Nauki o żywności programów Nauki o żywności w Ameryka Południowa

Kawaler 's stopnia jest cechą szkolnictwa wyższego. Lek podaje się do tych, którzy poświęcają trzech do siedmiu lat studiuje konkretnego programu. Licencjat 's można zdobyć w różnych dyscyplin sztuki i nauki. Nauk o Żywności jest gałęzią nauk stosowanych, które koncentruje się na fizycznej składu żywności i rozwoju biologicznych, które muszą odbywać się aby żyw… Czytaj więcej

Kawaler 's stopnia jest cechą szkolnictwa wyższego. Lek podaje się do tych, którzy poświęcają trzech do siedmiu lat studiuje konkretnego programu. Licencjat 's można zdobyć w różnych dyscyplin sztuki i nauki.

Nauk o Żywności jest gałęzią nauk stosowanych, które koncentruje się na fizycznej składu żywności i rozwoju biologicznych, które muszą odbywać się aby żywność była produkowana. Studiowanie nauk żywności mogą pomóc w rozwoju przetwórstwa spożywczego, jak również bezpiecznego pakowania i dystrybucji żywności.

Obejmujących wiele krajów i terytoriów wyspiarskich, Ameryka Południowa jest domem dla wielu krajach hiszpańskojęzycznych. Tutaj uczniowie mogą dosłownie chodzić po historii w drodze do klasy i chłonąć kulturę starożytnych społeczeństw. 

Nauki o żywności Ameryka Południowa - Weź Nauki o żywności Ameryka Południowa. Wszystkie Nauki o żywności i informacje o szkole. Oszczędność czasu i skontaktować bezpośrednio tutaj!

Pokaż mniej
Inne opcje w ramach tego kierunku studiów: 
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
  • Popularne Najnowsze Tytuł
  • Popularne
  • Najnowsze
  • Tytuł
UNJu Universidad Nacional De Jujuy
Jujuy, Argentyna

Dzięki swojej wiedzy licencjat z nauk o żywności będzie potrafił pracować w: Planowaniu i nadzorowaniu stanu zdrowia i higieny obiektów oraz urządzeń związanych z produkcją i ... +

Dzięki swojej wiedzy licencjat z nauk o żywności będzie potrafił pracować w: Planowaniu i nadzorowaniu stanu zdrowia i higieny obiektów oraz urządzeń związanych z produkcją i obrotem produktami spożywczymi. Interpretacja wyników analiz oraz określenie jakości i przydatności do spożycia i komercjalizacji żywności pod względem pochodzenia, obróbki i konserwacji. Nauczanie i badania naukowe w instytucjach prywatnych lub oficjalnych. Laboratorium zajmuje się analizą fizyczną, chemiczną i biologiczną w celu określenia stopnia zanieczyszczenia surowców i produktów spożywczych. -
Licencjat
Spanish (Argentina)
Lut 2022
Ośrodek kształcenia