$close

Filtry

Zobacz wyniki

Nauki o żywności Argentyna - programów Nauki o żywności Argentyna Nauki o żywności

Licencjat 's przyznawane jest na ukończeniu programu studiów akademickich. Często jest to pierwszy stopień student otrzymał w swoim kariery akademickiej. To zwykle trwa cztery lata studiów w pełnym wymiarze czasu, aby zdobyć tytuł licencjata.W programach nauki o żywności studenci poznają naukowe zasady za przetwórstwa żywności, przechowywania, pakowania i dystrybucji. Uczą ży… Czytaj więcej

Licencjat 's przyznawane jest na ukończeniu programu studiów akademickich. Często jest to pierwszy stopień student otrzymał w swoim kariery akademickiej. To zwykle trwa cztery lata studiów w pełnym wymiarze czasu, aby zdobyć tytuł licencjata.

W programach nauki o żywności studenci poznają naukowe zasady za przetwórstwa żywności, przechowywania, pakowania i dystrybucji. Uczą żywienie człowieka, chemia żywności, mikrobiologia, oraz zdrowia i bezpieczeństwa ludzi.

Zagraniczni studenci znajdą szeroki i zróżnicowany wybór instytucji szkolnictwa wyższego oferuje doskonałe szanse na przystępnych badań o wysokim standardzie. Wielkie znaczenie jak ustawiony w systemie edukacji, w Argentynie. Ich celem jest dostarczanie naukowych, zawodowych, humanistyczny i kształcenie techniczne w najwyższym zakresie.

Nauki o żywności Argentyna - Weź Nauki o żywności Argentyna. Wszystkie Nauki o żywności i informacje o szkole. Oszczędność czasu i skontaktować się ze szkołą tutaj!

Pokaż mniej
Przeczytaj więcej o studiowaniu w Argentynie
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
  • Popularne Najnowsze Tytuł
  • Popularne
  • Najnowsze
  • Tytuł
UNJu Universidad Nacional De Jujuy
Jujuy, Argentyna

Dzięki swojej wiedzy licencjat z nauk o żywności będzie potrafił pracować w: Planowaniu i nadzorowaniu stanu zdrowia i higieny obiektów oraz urządzeń związanych z produkcją i ... +

Dzięki swojej wiedzy licencjat z nauk o żywności będzie potrafił pracować w: Planowaniu i nadzorowaniu stanu zdrowia i higieny obiektów oraz urządzeń związanych z produkcją i obrotem produktami spożywczymi. Interpretacja wyników analiz oraz określenie jakości i przydatności do spożycia i komercjalizacji żywności pod względem pochodzenia, obróbki i konserwacji. Nauczanie i badania naukowe w instytucjach prywatnych lub oficjalnych. Laboratorium zajmuje się analizą fizyczną, chemiczną i biologiczną w celu określenia stopnia zanieczyszczenia surowców i produktów spożywczych. -
Licencjat
Spanish (Argentina)
Lut 2022
Ośrodek kształcenia