$close

Filtry

Zobacz wyniki

Nauki o żywności Jujuy - programów Nauki o żywności Jujuy Nauki o żywności, Jujuy

Tytuł licencjata z akredytowanych uczelni może być ważne etapy przejściowe w kierunku udanej kariery.Najczęstszym typem programu studiów jest kawalerem stopień 's, zazwyczaj przyznawane po czterech latach udanej pracy Nauk o Żywności używa chemii, mikrobiologii, inżynierii i biochemii w celu wytworzenia trwałego, pożywne i łatwo dostępnego pożywienia. Studiowanie nauk żywno… Czytaj więcej

Tytuł licencjata z akredytowanych uczelni może być ważne etapy przejściowe w kierunku udanej kariery.Najczęstszym typem programu studiów jest kawalerem stopień 's, zazwyczaj przyznawane po czterech latach udanej pracy

Nauk o Żywności używa chemii, mikrobiologii, inżynierii i biochemii w celu wytworzenia trwałego, pożywne i łatwo dostępnego pożywienia. Studiowanie nauk żywności mogą pomóc w osiągnięciu lepszego zrozumienia rozwoju systemów żywnościowych oraz tworzenia zrównoważonych środków spożywczych dla przyszłych pokoleń.

Argentyna ma wielokulturowej społeczności i jest przyjaznym krajem dla studentów decyduje się studiować za granicą. Jakość edukacji jest doskonała i bardzo przystępne.

Nauki o żywności Jujuy - Weź Bachelor Jujuy. Wszystkie programu Bachelor i informacje o szkole. Oszczędność czasu i skontaktować bezpośrednio tutaj!

Pokaż mniej
Przeczytaj więcej o studiowaniu w Argentynie
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
  • Popularne Najnowsze Tytuł
  • Popularne
  • Najnowsze
  • Tytuł
UNJu Universidad Nacional De Jujuy
Jujuy, Argentyna

Dzięki swojej wiedzy licencjat z nauk o żywności będzie potrafił pracować w: Planowaniu i nadzorowaniu stanu zdrowia i higieny obiektów oraz urządzeń związanych z produkcją i ... +

Dzięki swojej wiedzy licencjat z nauk o żywności będzie potrafił pracować w: Planowaniu i nadzorowaniu stanu zdrowia i higieny obiektów oraz urządzeń związanych z produkcją i obrotem produktami spożywczymi. Interpretacja wyników analiz oraz określenie jakości i przydatności do spożycia i komercjalizacji żywności pod względem pochodzenia, obróbki i konserwacji. Nauczanie i badania naukowe w instytucjach prywatnych lub oficjalnych. Laboratorium zajmuje się analizą fizyczną, chemiczną i biologiczną w celu określenia stopnia zanieczyszczenia surowców i produktów spożywczych. -
Licencjat
Spanish (Argentina)
Lut 2022
Ośrodek kształcenia