Nauki o żywności Azja - Nauki o żywności programów Nauki o żywności w Azja
18 Wyniki z Nauki o żywności, Azja
Studenci zainteresowani produkcją, przetwarzaniem, pakowaniem, bezpieczeństwem i / lub transportem światowej podaży żywności byliby zainteresowani specjalnością Inżynieria Żyw ... +
Program ten ma na celu wyposażenie absolwentów zarówno w wiedzę teoretyczną, jak i praktyczne umiejętności w zakresie nauki o żywności i bezpieczeństwa (takie jak chemia żywno ... +
Program ten stosuje zasady inżynierii chemicznej i chemii żywności do przetwarzania żywności na dużą skalę.Żywność musi być pożywna, tj. dostarczać niezbędnych składników odży ... +
Zdobądź stypendium o wartości do 10 000,00
Program Technologii Żywności (FTP) na Wydziale Nauk o Żywności i Technologii, Wydział Inżynierii Rolniczej i Technologii, Bogor Agricultural University (IPB) to program edukac ... +
Nauka o żywności dotyczy zastosowania nauki i technologii do produkcji, produkcji, przetwarzania, pakowania i dystrybucji bezpiecznej i wysokiej jakości pożywnej żywności. Pro ... +
Technologia żywności jest gałęzią nauki o żywności, która zajmuje się rzeczywistych procesów produkcyjnych do żywności. Aby spełnić i utrzymać jego wartość odżywczą, żywność m ... +
Bachelor of Science (Honours) w dziedzinie biologii stosowanej z biotechnologią ma na celu wykształcenie kompetentnych specjalistów w dziedzinie biotechnologii, aby zaspokoić ... +