$close

Filtry

Zobacz wyniki

Nauki o żywności Finlandia - programów Nauki o żywności Finlandia Nauki o żywności

Tytuł licencjata jest policealne stopień przyznawany po zakończeniu 120 kredytów. Zazwyczaj trwa osiem semestrów, aby zakończyć dyplom licencjata. Podczas wypełniania studia licencjackie, kandydaci mają studiować kursy ogólne i wybrała większą konkretny temat. Licencjat można też nazwać licencjata w niektórych krajach. Nauk o Żywności jest gałęzią nauk stosowanych, które ko… Czytaj więcej

Tytuł licencjata jest policealne stopień przyznawany po zakończeniu 120 kredytów. Zazwyczaj trwa osiem semestrów, aby zakończyć dyplom licencjata. Podczas wypełniania studia licencjackie, kandydaci mają studiować kursy ogólne i wybrała większą konkretny temat. Licencjat można też nazwać licencjata w niektórych krajach.

Nauk o Żywności jest gałęzią nauk stosowanych, które koncentruje się na fizycznej składu żywności i rozwoju biologicznych, które muszą odbywać się aby żywność była produkowana. Studiowanie nauk żywności mogą pomóc w rozwoju przetwórstwa spożywczego, jak również bezpiecznego pakowania i dystrybucji żywności.

Finlandia, oficjalnie Republika Finlandii, jest Nordic kraj położony w Fennoskandyjskie regionie Europy Północnej.

Nauki o żywności Finlandia - Weź Nauki o żywności Finlandia. Wszystkie Nauki o żywności i informacje o szkole. Oszczędność czasu i skontaktować się ze szkołą tutaj!

Pokaż mniej
Przeczytaj więcej o studiowaniu w Finlandii
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
  • Popularne Najnowsze Tytuł
  • Popularne
  • Najnowsze
  • Tytuł
Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)
Seinäjoki, Finlandia

Jako inżynier rolno-spożywczy uzyskasz całościowe zrozumienie systemów żywnościowych. W swoich badaniach możesz śledzić produkcję żywności „od pola do stołu”. Zrozumiesz przet ... +

Jako inżynier rolno-spożywczy uzyskasz całościowe zrozumienie systemów żywnościowych. W swoich badaniach możesz śledzić produkcję żywności „od pola do stołu”. Zrozumiesz przetwarzanie żywności z wielu perspektyw i dla różnych surowców, takich jak warzywa, zboża, napoje, a także produkty mleczne i mięsne. Zdobędziesz dobre podstawy do pracy na różnych stanowiskach w branży rolno-spożywczej, np. W produkcji, kontroli jakości, badaniach i rozwoju, na stanowiskach kierowniczych, w sprzedaży i marketingu, a nawet jako założyciel firmy. Ponadto multidyscyplinarny i międzynarodowy SeAMK oferuje studentom inżynierii rolno-spożywczej możliwość poszerzenia swoich umiejętności o międzynarodowy przemysł rolno-spożywczy. -
Licencjat
Studia dzienne
4 lat(a)
Język angielski
Sie 2022
08 Kwi 2022
Ośrodek kształcenia