$close

Filtry

Zobacz wyniki

Nauki o żywności Finlandia - programów Nauki o żywności Finlandia Nauki o żywności

Tytuł licencjata jest policealne stopień przyznawany po zakończeniu 120 kredytów. Zazwyczaj trwa osiem semestrów, aby zakończyć dyplom licencjata. Podczas wypełniania studia licencjackie, kandydaci mają studiować kursy ogólne i wybrała większą konkretny temat. Licencjat można też nazwać licencjata w niektórych krajach. Nauk o Żywności jest gałęzią nauk stosowanych, które ko… Czytaj więcej

Tytuł licencjata jest policealne stopień przyznawany po zakończeniu 120 kredytów. Zazwyczaj trwa osiem semestrów, aby zakończyć dyplom licencjata. Podczas wypełniania studia licencjackie, kandydaci mają studiować kursy ogólne i wybrała większą konkretny temat. Licencjat można też nazwać licencjata w niektórych krajach.

Nauk o Żywności jest gałęzią nauk stosowanych, które koncentruje się na fizycznej składu żywności i rozwoju biologicznych, które muszą odbywać się aby żywność była produkowana. Studiowanie nauk żywności mogą pomóc w rozwoju przetwórstwa spożywczego, jak również bezpiecznego pakowania i dystrybucji żywności.

Finlandia, oficjalnie Republika Finlandii, jest Nordic kraj położony w Fennoskandyjskie regionie Europy Północnej.

Pokaż mniej
Przeczytaj więcej o studiowaniu w Finlandii
Inne opcje w ramach tego kierunku studiów: 
MSc
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
Polecane Najnowsze Tytuł
Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)
Seinäjoki, Finlandia

Jako inżynier branży rolno-spożywczej uzyskasz całościowe zrozumienie systemów żywnościowych. Na studiach możesz śledzić produkcję żywności „od pola do stołu”. Zrozumiesz prze ... +

Jako inżynier branży rolno-spożywczej uzyskasz całościowe zrozumienie systemów żywnościowych. Na studiach możesz śledzić produkcję żywności „od pola do stołu”. Zrozumiesz przetwarzanie żywności z wielu perspektyw i dla różnych surowców, takich jak warzywa, zboża, napoje, a także produkty mleczne i mięsne. Otrzymasz dobre podstawy do pracy na różnych stanowiskach w branży rolno-spożywczej, np. w produkcji, kontroli jakości, badaniach i rozwoju, na stanowiskach kierowniczych, w sprzedaży i marketingu, a nawet jako założyciel firmy. Również multidyscyplinarny i międzynarodowy SeAMK oferuje studentom inżynierii rolno-spożywczej możliwość poszerzenia swoich umiejętności w międzynarodowym przemyśle rolno-spożywczym. -
Licencjat
Studia dzienne
4 lat(a)
Język angielski
Sie 2023
Ośrodek kształcenia