$close

Filtry

Zobacz wyniki

Nauki o żywności Hiszpania - programów Nauki o żywności Hiszpania Nauki o żywności

Tytuł licencjata z akredytowanych uczelni może być ważne etapy przejściowe w kierunku udanej kariery.Najczęstszym typem programu studiów jest kawalerem stopień 's, zazwyczaj przyznawane po czterech latach udanej pracyW programach nauki o żywności studenci poznają naukowe zasady za przetwórstwa żywności, przechowywania, pakowania i dystrybucji. Uczą żywienie człowieka, chemia… Czytaj więcej

Tytuł licencjata z akredytowanych uczelni może być ważne etapy przejściowe w kierunku udanej kariery.Najczęstszym typem programu studiów jest kawalerem stopień 's, zazwyczaj przyznawane po czterech latach udanej pracy

W programach nauki o żywności studenci poznają naukowe zasady za przetwórstwa żywności, przechowywania, pakowania i dystrybucji. Uczą żywienie człowieka, chemia żywności, mikrobiologia, oraz zdrowia i bezpieczeństwa ludzi.

Hiszpania, oficjalnie Królestwo Hiszpanii, jest suwerennym państwem i państwem członkowskim Unii Europejskiej. Znajduje się na Półwyspie Iberyjskim w południowo-zachodniej Europie. Hiszpańskie uniwersytety regulować dostęp do swoich stopni i ustalenie opłat akademickich. Mogą również oferować nieoficjalnych podyplomowe stopni. Stolica Madryt ma możliwie największą liczbę barów na mieszkańca dowolnego europejskiego miasta i bardzo aktywnego życia nocnego.

Nauki o żywności Hiszpania - Weź Nauki o żywności Hiszpania. Wszystkie Nauki o żywności i informacje o szkole. Oszczędność czasu i skontaktować się ze szkołą tutaj!

Pokaż mniej
Przeczytaj więcej o studiowaniu w Hiszpanii
Inne opcje w ramach tego kierunku studiów: 
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
  • Popularne Najnowsze Tytuł
  • Popularne
  • Najnowsze
  • Tytuł
Universidad de Leon
León, Hiszpania

Szkolimy specjalistów, którzy potrafią projektować i nadzorować procesy technologiczne w przemyśle spożywczym, zarządzać i kontrolować jakość produktów w całym łańcuchu żywnoś ... +

Szkolimy specjalistów, którzy potrafią projektować i nadzorować procesy technologiczne w przemyśle spożywczym, zarządzać i kontrolować jakość produktów w całym łańcuchu żywnościowym oraz szkolić i doradzać w kwestiach związanych z żywnością. -
Licencjat
Studia dzienne
8 semestry
Język hiszpański
Ośrodek kształcenia
 
Universidad Europea del Atlántico
Santander, Hiszpania

Program studiów na kierunku Nauk o Żywności i Technologii w UNEATLANTICO oferuje bieżące i jakościowe szkolenia we wszystkich dziedzinach zawodowych, w których może działać te ... +

Program studiów na kierunku Nauk o Żywności i Technologii w UNEATLANTICO oferuje bieżące i jakościowe szkolenia we wszystkich dziedzinach zawodowych, w których może działać technolog żywności, ze szczególnym uwzględnieniem zagadnień związanych z bezpieczeństwem żywności i jej zarządzaniem, przetwarzaniem i innowacjami w zakresie żywności projekt. -
Licencjat
Studia dzienne
8 semestry
Język hiszpański
Ośrodek kształcenia
 
Universidad Europea del Atlántico
Santander, Hiszpania

Dyplom inżyniera w przemyśle rolno-spożywczym ma ogromne perspektywy zawodowe, biorąc pod uwagę rosnące zapotrzebowanie na inżynierów specjalnie przeszkolonych w tej dziedzini ... +

Dyplom inżyniera w przemyśle rolno-spożywczym ma ogromne perspektywy zawodowe, biorąc pod uwagę rosnące zapotrzebowanie na inżynierów specjalnie przeszkolonych w tej dziedzinie. Według danych FDE (FoodDrinkEurope) z 2012 roku, sektor rolno-spożywczy jest liderem pod względem zatrudnienia na poziomie europejskim, reprezentując 15% miejsc pracy i płacąc 6,8% więcej od 2009 roku. Przemysł rolno-spożywczy czuje się coraz bardziej , potrzeba innowacji i wyróżnienia się na tle konkurencji. Aby to osiągnąć, potrzebują inżynierów wyspecjalizowanych w tej dziedzinie wiedzy i zdolnych do sprostania wyzwaniom zglobalizowanego i stale ewoluującego rynku. -
Licencjat
Studia dzienne
8 semestry
Język hiszpański
Ośrodek kształcenia