$close

Filtry

Zobacz wyniki

Nauki o żywności Jakarta - programów Nauki o żywności Jakarta Nauki o żywności, Jakarta

Stopień Bachelor 's może prowadzić edukacyjne drzwi, stwarzają możliwości rozwoju kariery zawodowej, lub stworzyć podstawy dla osiągnięcia zaawansowanego poziomu. Naszym celem jest pomoc przyszli studenci przejść proces wyboru programu pomyślnie. Robimy rzeczy proste poprzez usprawnienie wyszukiwania.W programach nauki o żywności studenci poznają naukowe zasady za przetwórstwa… Czytaj więcej

Stopień Bachelor 's może prowadzić edukacyjne drzwi, stwarzają możliwości rozwoju kariery zawodowej, lub stworzyć podstawy dla osiągnięcia zaawansowanego poziomu. Naszym celem jest pomoc przyszli studenci przejść proces wyboru programu pomyślnie. Robimy rzeczy proste poprzez usprawnienie wyszukiwania.

W programach nauki o żywności studenci poznają naukowe zasady za przetwórstwa żywności, przechowywania, pakowania i dystrybucji. Uczą żywienie człowieka, chemia żywności, mikrobiologia, oraz zdrowia i bezpieczeństwa ludzi.

Indonezja, oficjalnie Republika Indonezji, to kraj w południowo-wschodniej Azji i Oceanii.Indonezja to archipelag obejmujący około 17.508 wysp

Nauki o żywności Jakarta - Weź Bachelor Jakarta. Wszystkie programu Bachelor i informacje o szkole. Oszczędność czasu i skontaktować bezpośrednio tutaj!

Pokaż mniej
Przeczytaj więcej o studiowaniu w Indonezji
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
  • Popularne Najnowsze Tytuł
  • Popularne
  • Najnowsze
  • Tytuł
Indonesia International Institute for Life Sciences (i3L)
Jakarta, Indonezja

Technologia żywności jest gałęzią nauki o żywności, która zajmuje się rzeczywistych procesów produkcyjnych do żywności. Aby spełnić i utrzymać jego wartość odżywczą, żywność m ... +

Technologia żywności jest gałęzią nauki o żywności, która zajmuje się rzeczywistych procesów produkcyjnych do żywności. Aby spełnić i utrzymać jego wartość odżywczą, żywność musi być zarówno bezpiecznie produkowane i bezpiecznie dostarczone do konsumenta. Wymaga to technologie przetwarzania surowców do konwersji do żywności, jak również technologii konserwacji, aby zwiększyć trwałość produktów spożywczych ... -
Licencjat
Studia dzienne
3 - 4 lat(a)
Język angielski
Ośrodek kształcenia