$close

Filtry

Zobacz wyniki

Nauki o żywności Japonia - programów Nauki o żywności Japonia Nauki o żywności

Tytuł licencjata jest policealne stopień przyznawany po zakończeniu 120 kredytów. Zazwyczaj trwa osiem semestrów, aby zakończyć dyplom licencjata. Podczas wypełniania studia licencjackie, kandydaci mają studiować kursy ogólne i wybrała większą konkretny temat. Licencjat można też nazwać licencjata w niektórych krajach.Programów nauki o żywności oferują indersciplinary podejś… Czytaj więcej

Tytuł licencjata jest policealne stopień przyznawany po zakończeniu 120 kredytów. Zazwyczaj trwa osiem semestrów, aby zakończyć dyplom licencjata. Podczas wypełniania studia licencjackie, kandydaci mają studiować kursy ogólne i wybrała większą konkretny temat. Licencjat można też nazwać licencjata w niektórych krajach.

Programów nauki o żywności oferują indersciplinary podejście do badania żywności i skupia się na ciągłej poprawy jakości dostaw żywności. Nauki o żywności i przedmiotach technicznych m.in.: produkty spożywcze pochodzenia zwierzęcego, produktów spożywczych, roślin, przetwórstwo żywności oraz systemów zarządzania jakością, analiza żywności, opakowań żywności, rozwój produktów spożywczych.

Japonia to państwo wyspiarskie w Azji Wschodniej. Położony na Oceanie Spokojnym, leży na wschód od Morza Japonii, Chinach, Korei Północnej, Korei Południowej i Rosji, rozciągający się od Morza Ochockiego na północy do East China Sea i Tajwanu na południu.

Nauki o żywności Japonia - Weź Nauki o żywności Japonia. Wszystkie Nauki o żywności i informacje o szkole. Oszczędność czasu i skontaktować się ze szkołą tutaj!

Pokaż mniej
Przeczytaj więcej o studiowaniu w Japonii
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
  • Popularne Najnowsze Tytuł
  • Popularne
  • Najnowsze
  • Tytuł
Azabu University
Sagamihara, Japonia

Studenci zdobędą gruntowną wiedzę z zakresu nauk o żywności i umiejętności technicznych w celu utrzymania i dalszego rozwoju zdrowego społeczeństwa. Szkolimy specjalistów z za ... +

Studenci zdobędą gruntowną wiedzę z zakresu nauk o żywności i umiejętności technicznych w celu utrzymania i dalszego rozwoju zdrowego społeczeństwa. Szkolimy specjalistów z zakresu nauk o żywności, aby byli aktywni w szerokim zakresie dziedzin związanych z żywnością. Studenci będą studiować naukę o bezpieczeństwie i funkcjonalności żywności, znanej części naszego codziennego życia, z dwóch różnych podejść. -
Licencjat
Język japoński
Ośrodek kształcenia
 
石川县立大学
Nonoichi, Japonia

Przedmiotem Nauki o Żywności jest ten przedmiot codziennego użytku „jedzenie”. Branża spożywcza coraz częściej zwraca uwagę na bezpieczeństwo żywności i inne kwestie, dlatego ... +

Przedmiotem Nauki o Żywności jest ten przedmiot codziennego użytku „jedzenie”. Branża spożywcza coraz częściej zwraca uwagę na bezpieczeństwo żywności i inne kwestie, dlatego naszym celem jest pielęgnowanie osób, które mogą działać w tej branży. W tym celu, wykorzystując najnowsze technologie, takie jak biotechnologia, dokonuje się postępów w zakresie technologii przetwarzania, przechowywania i dystrybucji żywności. Ponadto uczniowie zdobywają wiedzę na temat bezpieczeństwa i funkcjonalności żywności oraz angażują się w naukę i badania związane z utrzymaniem i promocją zdrowia poprzez żywność oraz systemy zapewniające bezpieczną i obfitą żywność. W celu zdobycia wiedzy i poznania technologii związanych z „żywnością”, która obejmuje różne aspekty, takie jak technologie i metody wytwarzania, przetwarzania i dystrybucji na poziomie molekularnym, a także problemy żywieniowe i higieniczne, studenci biorą udział w wykładach i eksperymentach , oprócz szkoleń w zakładach produkcyjnych i firmach związanych z żywnością. -
Licencjat
Język japoński
Kwi 2022
Ośrodek kształcenia
 
Shizuoka Eiwa Gakuin University
Shizuoka, Japonia

Stworzyliśmy program nauczania do zdobywania kwalifikacji dietetyków, specjalistów ds. żywności i naukowców żywnościowych w oparciu o 3 filary: dietetyka, nauka o żywieniu i n ... +

Stworzyliśmy program nauczania do zdobywania kwalifikacji dietetyków, specjalistów ds. żywności i naukowców żywnościowych w oparciu o 3 filary: dietetyka, nauka o żywieniu i nauka o kulinariach. Uczniowie rozwijają się w wybitne zasoby, które od pierwszego dnia mogą wnosić swój wkład w różne sceny społeczne jako profesjonaliści z branży spożywczej. -
Licencjat
Język japoński
Kwi 2022
Ośrodek kształcenia