Nauki o żywności Nonoichi - programów Nauki o żywności Nonoichi Nauki o żywności, Nonoichi
1 Wyniki z Nauki o żywności, Nonoichi
Sortuj według:
石川县立大学
Przedmiotem Nauki o Żywności jest ten przedmiot codziennego użytku „jedzenie”. Branża spożywcza coraz częściej zwraca uwagę na bezpieczeństwo żywności i inne kwestie, dlatego ... +
Przedmiotem Nauki o Żywności jest ten przedmiot codziennego użytku „jedzenie”. Branża spożywcza coraz częściej zwraca uwagę na bezpieczeństwo żywności i inne kwestie, dlatego naszym celem jest pielęgnowanie osób, które mogą działać w tej branży. W tym celu, wykorzystując najnowsze technologie, takie jak biotechnologia, dokonuje się postępów w zakresie technologii przetwarzania, przechowywania i dystrybucji żywności. Ponadto uczniowie zdobywają wiedzę na temat bezpieczeństwa i funkcjonalności żywności oraz angażują się w naukę i badania związane z utrzymaniem i promocją zdrowia poprzez żywność oraz systemy zapewniające bezpieczną i obfitą żywność. W celu zdobycia wiedzy i poznania technologii związanych z „żywnością”, która obejmuje różne aspekty, takie jak technologie i metody wytwarzania, przetwarzania i dystrybucji na poziomie molekularnym, a także problemy żywieniowe i higieniczne, studenci biorą udział w wykładach i eksperymentach , oprócz szkoleń w zakładach produkcyjnych i firmach związanych z żywnością.
-
Licencjat
Język japoński
Ośrodek kształcenia
Zdobądź stypendium o wartości do 10 000,00
Dowiedz się, jakie możliwości daje Ci nasze stypendium.
WSKAZÓWKA! Jeśli reprezentujesz uczelnię i chcesz dodać swoje programy do naszych ofert, skontaktuj się z nami