$close

Filtry

Zobacz wyniki

Nauki o żywności Sagamihara - programów Nauki o żywności Sagamihara Nauki o żywności, Sagamihara

Licencjat 's podany jest do studentów, którzy spełniają niezbędne wymagania podane przez uniwersytecie lub college'u są prowadzącego. Wymagania to od trzech do siedmiu lat ostrości na obiekcie, zazwyczaj określane jako główny lub koncentracji.Programów nauki o żywności oferują indersciplinary podejście do badania żywności i skupia się na ciągłej poprawy jakości dost… Czytaj więcej

Licencjat 's podany jest do studentów, którzy spełniają niezbędne wymagania podane przez uniwersytecie lub college'u są prowadzącego. Wymagania to od trzech do siedmiu lat ostrości na obiekcie, zazwyczaj określane jako główny lub koncentracji.

Programów nauki o żywności oferują indersciplinary podejście do badania żywności i skupia się na ciągłej poprawy jakości dostaw żywności. Nauki o żywności i przedmiotach technicznych m.in.: produkty spożywcze pochodzenia zwierzęcego, produktów spożywczych, roślin, przetwórstwo żywności oraz systemów zarządzania jakością, analiza żywności, opakowań żywności, rozwój produktów spożywczych.

Japonia to państwo wyspiarskie w Azji Wschodniej. Położony na Oceanie Spokojnym, leży na wschód od Morza Japonii, Chinach, Korei Północnej, Korei Południowej i Rosji, rozciągający się od Morza Ochockiego na północy do East China Sea i Tajwanu na południu.

Pokaż mniej
Przeczytaj więcej o studiowaniu w Japonii
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
Polecane Najnowsze Tytuł
Azabu University
Sagamihara, Japonia

Studenci zdobędą gruntowną wiedzę z zakresu nauk o żywności i umiejętności technicznych w celu utrzymania i dalszego rozwoju zdrowego społeczeństwa. Szkolimy specjalistów z za ... +

Studenci zdobędą gruntowną wiedzę z zakresu nauk o żywności i umiejętności technicznych w celu utrzymania i dalszego rozwoju zdrowego społeczeństwa. Szkolimy specjalistów z zakresu nauk o żywności, aby byli aktywni w szerokim zakresie dziedzin związanych z żywnością. Studenci będą studiować naukę o bezpieczeństwie i funkcjonalności żywności, znanej części naszego codziennego życia, z dwóch różnych podejść. -
Licencjat
Język japoński
Ośrodek kształcenia