$close

Filtry

Zobacz wyniki

Nauki o żywności Shizuoka - programów Nauki o żywności Shizuoka Nauki o żywności, Shizuoka

Licencjat 's jest licencjat, który oferowany jest przez uniwersytety i szkoły wyższe, gdy studenci ukończą program studiów. Większość kursów licencjackie trwają trzy lub cztery lata, przy czym niektóre trwające aż do siedmiu lat.Programów nauki o żywności oferują indersciplinary podejście do badania żywności i skupia się na ciągłej poprawy jakości dostaw żywności.… Czytaj więcej

Licencjat 's jest licencjat, który oferowany jest przez uniwersytety i szkoły wyższe, gdy studenci ukończą program studiów. Większość kursów licencjackie trwają trzy lub cztery lata, przy czym niektóre trwające aż do siedmiu lat.

Programów nauki o żywności oferują indersciplinary podejście do badania żywności i skupia się na ciągłej poprawy jakości dostaw żywności. Nauki o żywności i przedmiotach technicznych m.in.: produkty spożywcze pochodzenia zwierzęcego, produktów spożywczych, roślin, przetwórstwo żywności oraz systemów zarządzania jakością, analiza żywności, opakowań żywności, rozwój produktów spożywczych.

Japonia jest jednym z wysoce zintegrowanych systemów szkolnictwa wyższego w Azji. Japans podejście do nauki i technologii jest wysoko oceniana przez to ich poziom wykształcenia bardzo zorganizowany od dzieciństwa do podstawowej poprzez wtórne do wyższych poziomów. Z 126.000.000 ludzi żyjących w Japonii ma kultury bogate środowisko. Greater Tokyo obszar wielkości obszar metropolitalny w świecie, z ponad 30 mln mieszkańców.

Pokaż mniej
Przeczytaj więcej o studiowaniu w Japonii
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
Polecane Najnowsze Tytuł
Shizuoka Eiwa Gakuin University
Shizuoka, Japonia

Stworzyliśmy program nauczania do zdobywania kwalifikacji dietetyków, specjalistów ds. żywności i naukowców żywnościowych w oparciu o 3 filary: dietetyka, nauka o żywieniu i n ... +

Stworzyliśmy program nauczania do zdobywania kwalifikacji dietetyków, specjalistów ds. żywności i naukowców żywnościowych w oparciu o 3 filary: dietetyka, nauka o żywieniu i nauka o kulinariach. Uczniowie rozwijają się w wybitne zasoby, które od pierwszego dnia mogą wnosić swój wkład w różne sceny społeczne jako profesjonaliści z branży spożywczej. -
Licencjat
Język japoński
Ośrodek kształcenia