$close

Filtry

Zobacz wyniki

Nauki o żywności Ontario - programów Nauki o żywności Ontario Nauki o żywności, Ontario

Licencjat 's jest licencjat, który oferowany jest przez uniwersytety i szkoły wyższe, gdy studenci ukończą program studiów. Większość kursów licencjackie trwają trzy lub cztery lata, przy czym niektóre trwające aż do siedmiu lat. Nauk o Żywności jest gałęzią nauk stosowanych, które koncentruje się na fizycznej składu żywności i rozwoju biologicznych, które muszą odb… Czytaj więcej

Licencjat 's jest licencjat, który oferowany jest przez uniwersytety i szkoły wyższe, gdy studenci ukończą program studiów. Większość kursów licencjackie trwają trzy lub cztery lata, przy czym niektóre trwające aż do siedmiu lat.

Nauk o Żywności jest gałęzią nauk stosowanych, które koncentruje się na fizycznej składu żywności i rozwoju biologicznych, które muszą odbywać się aby żywność była produkowana. Studiowanie nauk żywności mogą pomóc w rozwoju przetwórstwa spożywczego, jak również bezpiecznego pakowania i dystrybucji żywności.

Kanadyjczycy dużą wagę do nauki, i opracowali najwyższej klasy system edukacji o wysokich standardach. Nie tylko Kanada zapewnić bezpieczne, czyste środowisko, ale konsekwentnie w rankingu jako jeden z najlepszych na świecie miejsc do życia pod względem jakości życia przez ONZ.

Nauki o żywności Ontario - Weź Bachelor Ontario. Wszystkie programu Bachelor i informacje o szkole. Oszczędność czasu i skontaktować bezpośrednio tutaj!

Pokaż mniej
Przeczytaj więcej o studiowaniu w Kanadzie
Inne opcje w ramach tego kierunku studiów: 
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
  • Popularne Najnowsze Tytuł
  • Popularne
  • Najnowsze
  • Tytuł
Le Cordon Bleu University Ottawa
Ottawa, Kanada

Łączenie sztuki kulinarnej, nauk o żywieniu i żywności Bachelor of Integrated Food Sciences, pierwszy tego rodzaju w Kanadzie, to innowacyjny multidyscyplinarny program realiz ... +

Łączenie sztuki kulinarnej, nauk o żywieniu i żywności Bachelor of Integrated Food Sciences, pierwszy tego rodzaju w Kanadzie, to innowacyjny multidyscyplinarny program realizowany wspólnie przez University of Ottawa i Le Cordon Bleu Ottawa. Program przygotuje przyszłych absolwentów do przewodzenia w każdej branży, w której żywność odgrywa kluczową rolę, w tym w opiece zdrowotnej, edukacji, hotelarstwie, biznesie lub badaniach i rozwoju. Absolwenci tego programu będą mieli szeroką, wszechstronną wiedzę na temat praktyk związanych z żywnością i będą przygotowani do zapewnienia strategicznego przywództwa i wskazówek operacyjnych w warunkach komercyjnych. „To partnerstwo łączy ekspertów z dwóch światowej sławy instytucji, aby zapewnić jeden wyjątkowy program, który jest aktualny i wypełnia lukę w wiedzy w branży. Absolwenci będą mieli umiejętności i doświadczenie, aby być liderami w każdej branży, w której żywność odgrywa rolę”. Aurélien Legué - Le Cordon Bleu Ottawa Chef Instructor -
Licencjat
Język angielski
Ośrodek kształcenia