Nauki o żywności Ottawa - programów Nauki o żywności Ottawa Nauki o żywności, Ottawa
1 Wyniki z Nauki o żywności, Ottawa
Sortuj według:
Le Cordon Bleu University Ottawa
Łączenie sztuki kulinarnej, nauk o żywieniu i żywności Bachelor of Integrated Food Sciences, pierwszy tego rodzaju w Kanadzie, to innowacyjny multidyscyplinarny program realiz ... +
Łączenie sztuki kulinarnej, nauk o żywieniu i żywności Bachelor of Integrated Food Sciences, pierwszy tego rodzaju w Kanadzie, to innowacyjny multidyscyplinarny program realizowany wspólnie przez University of Ottawa i Le Cordon Bleu Ottawa. Program przygotuje przyszłych absolwentów do przewodzenia w każdej branży, w której żywność odgrywa kluczową rolę, w tym w opiece zdrowotnej, edukacji, hotelarstwie, biznesie lub badaniach i rozwoju. Absolwenci tego programu będą mieli szeroką, wszechstronną wiedzę na temat praktyk związanych z żywnością i będą przygotowani do zapewnienia strategicznego przywództwa i wskazówek operacyjnych w warunkach komercyjnych. „To partnerstwo łączy ekspertów z dwóch światowej sławy instytucji, aby zapewnić jeden wyjątkowy program, który jest aktualny i wypełnia lukę w wiedzy w branży. Absolwenci będą mieli umiejętności i doświadczenie, aby być liderami w każdej branży, w której żywność odgrywa rolę”. Aurélien Legué - Le Cordon Bleu Ottawa Chef Instructor
-
Licencjat
Język angielski
Ośrodek kształcenia
Zdobądź stypendium o wartości do 10 000,00
Dowiedz się, jakie możliwości daje Ci nasze stypendium.
WSKAZÓWKA! Jeśli reprezentujesz uczelnię i chcesz dodać swoje programy do naszych ofert, skontaktuj się z nami