$close

Filtry

Zobacz wyniki

Nauki o żywności Kuala Lumpur - programów Nauki o żywności Kuala Lumpur Nauki o żywności, Kuala Lumpur

Licencjat 's podany jest do studentów, którzy spełniają niezbędne wymagania podane przez uniwersytecie lub college'u są prowadzącego. Wymagania to od trzech do siedmiu lat ostrości na obiekcie, zazwyczaj określane jako główny lub koncentracji. Nauk o Żywności jest dziedziną nauki, która skupia się na składzie biologicznym żywności, jak również procesów chemicznych p… Czytaj więcej

Licencjat 's podany jest do studentów, którzy spełniają niezbędne wymagania podane przez uniwersytecie lub college'u są prowadzącego. Wymagania to od trzech do siedmiu lat ostrości na obiekcie, zazwyczaj określane jako główny lub koncentracji.

Nauk o Żywności jest dziedziną nauki, która skupia się na składzie biologicznym żywności, jak również procesów chemicznych potrzebnych do tworzenia produktów spożywczych. Poprzez poznawanie nauk żywnościowych, jednostki mogą być przygotowane do tworzenia bezpiecznych i pożywnych produktów spożywczych, które mogą być dostarczone bezpiecznie na całym świecie.

Jeśli potrzebujesz najlepszych warunków nauki w Azji, zapisać się do szkolnictwa wyższego w Malezji.Jest to kraj o bogatej kulturze i działalności wielkich zostawić rozrywkę i zrelaksowany jak studiować w kraju

Uniwersytety w stolicy Malezji znane są ze swoich powiązań z różnych międzynarodowych uniwersytetów i ranking dobrego. To sprawia, że ​​coraz międzynarodowym oraz szkolnictwa wyższego taniej i lepiej. Posiada kilka godnych uczelnie takie jak Uniwersytet Malezji i University of Kuala Lumpur.

Pokaż mniej
Przeczytaj więcej o studiowaniu w Malezji
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
Polecane Najnowsze Tytuł
Universiti Kuala Lumpur- UniKL
Kuala Lumpur, Malezja

Program ten stosuje zasady inżynierii chemicznej i chemii żywności do przetwarzania żywności na dużą skalę.Żywność musi być pożywna, tj. dostarczać niezbędnych składników odży ... +

Program ten stosuje zasady inżynierii chemicznej i chemii żywności do przetwarzania żywności na dużą skalę.Żywność musi być pożywna, tj. dostarczać niezbędnych składników odżywczych dla wzrostu i zdrowia; muszą być bezpieczne, wolne od niebezpiecznych mikroorganizmów i zanieczyszczeń chemicznych; a jeśli w ogóle mają być spożywane, muszą mieć atrakcyjny smak i wygląd.W ramach tego programu studenci uczą się dostosowywać operacje jednostkowe tradycyjnej inżynierii chemicznej do specyficznych wymagań przetwórstwa spożywczego.Głównym celem tego programu jest umożliwienie dobrze wyszkolonym inżynierom chemii pracy w przemyśle spożywczym, być może jednej z największych branż produkcyjnych w Malezji absolwenci UniKL są wprowadzani na rynek po ukończeniu studiów. -
Licencjat
Studia dzienne
4 lat(a)
Język angielski
Ośrodek kształcenia