$close

Filtry

Zobacz wyniki

Nauki o żywności Oceanii - Nauki o żywności programów Nauki o żywności w Oceanii

Stopień Bachelor 's jest stopień przyznawany przez uczelniach. W celu osiągnięcia stopnia licencjata 's, należy wypełnić odpowiednie kursy, które mogą ostatnich trzech do siedmiu lat w zależności od instytucji rejestracji. Nauk o Żywności jest gałęzią nauk stosowanych, które koncentruje się na fizycznej składu żywności i rozwoju biologicznych, które muszą odbywać… Czytaj więcej

Stopień Bachelor 's jest stopień przyznawany przez uczelniach. W celu osiągnięcia stopnia licencjata 's, należy wypełnić odpowiednie kursy, które mogą ostatnich trzech do siedmiu lat w zależności od instytucji rejestracji.

Nauk o Żywności jest gałęzią nauk stosowanych, które koncentruje się na fizycznej składu żywności i rozwoju biologicznych, które muszą odbywać się aby żywność była produkowana. Studiowanie nauk żywności mogą pomóc w rozwoju przetwórstwa spożywczego, jak również bezpiecznego pakowania i dystrybucji żywności.

Chcesz studiować w Oceanii? Dwa najbardziej Kraje popytu na Oceania: Australia i Nowa Zelandia, zarówno razem oferują niezwykłą i bardzo charakterystyczny przygodę badania.

Nauki o żywności Oceanii - Weź Nauki o żywności Oceanii. Wszystkie Nauki o żywności i informacje o szkole. Oszczędność czasu i skontaktować bezpośrednio tutaj!

Pokaż mniej
Inne opcje w ramach tego kierunku studiów: 
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
  • Popularne Najnowsze Tytuł
  • Popularne
  • Najnowsze
  • Tytuł
Massey University
Okland, Nowa Zelandia +1 Więcej

Bachelor of Food Technology with Honors Massey University to jedyny stopień w Australazji, który łączy naukę o żywności, inżynierię żywności i biznes spożywczy. 75% naszych ab ... +

Bachelor of Food Technology with Honors Massey University to jedyny stopień w Australazji, który łączy naukę o żywności, inżynierię żywności i biznes spożywczy. 75% naszych absolwentów ma pracę w ciągu sześciu miesięcy od ukończenia szkoły. -
Licencjat
Studia dzienne
4 lat(a)
Język angielski
Ośrodek kształcenia
 
IPB University
Dramaga, Indonezja

Program Technologii Żywności (FTP) na Wydziale Nauk o Żywności i Technologii, Wydział Inżynierii Rolniczej i Technologii, Bogor Agricultural University (IPB) to program edukac ... +

Program Technologii Żywności (FTP) na Wydziale Nauk o Żywności i Technologii, Wydział Inżynierii Rolniczej i Technologii, Bogor Agricultural University (IPB) to program edukacyjny dla studentów, który koncentruje się na produkcji absolwentów posiadających kompetencje w przetwarzaniu materiałów żywnościowych w sejf, wysokiej jakości i zdrowe produkty spożywcze na skalę przemysłową. -
Licencjat
Studia dzienne
8 semestry
Język angielski
Ośrodek kształcenia
 
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Melbourne, Australia

Innowacje w zakresie paliw spożywczych. Studiuj naukę o żywności. Posiadając stopień naukowy w zakresie żywności, możesz realizować szereg ścieżek kariery w branży w takich dz ... +

Innowacje w zakresie paliw spożywczych. Studiuj naukę o żywności. Posiadając stopień naukowy w zakresie żywności, możesz realizować szereg ścieżek kariery w branży w takich dziedzinach, jak przetwarzanie, produkcja, pakowanie, marketing, badania, zapewnianie jakości, rozwój produktów i edukacja. -
Licencjat
Studia dzienne
3 lat(a)
Język angielski
Ośrodek kształcenia
 

Zdobądź stypendium o wartości do 10 000,00 

Dowiedz się, jakie możliwości daje Ci nasze stypendium.
Indonesia International Institute for Life Sciences (i3L)
Jakarta, Indonezja

Technologia żywności jest gałęzią nauki o żywności, która zajmuje się rzeczywistych procesów produkcyjnych do żywności. Aby spełnić i utrzymać jego wartość odżywczą, żywność m ... +

Technologia żywności jest gałęzią nauki o żywności, która zajmuje się rzeczywistych procesów produkcyjnych do żywności. Aby spełnić i utrzymać jego wartość odżywczą, żywność musi być zarówno bezpiecznie produkowane i bezpiecznie dostarczone do konsumenta. Wymaga to technologie przetwarzania surowców do konwersji do żywności, jak również technologii konserwacji, aby zwiększyć trwałość produktów spożywczych ... -
Licencjat
Studia dzienne
3 - 4 lat(a)
Język angielski
Ośrodek kształcenia