$close

Filtry

Zobacz wyniki

Nauki o żywności Rumunia - programów Nauki o żywności Rumunia Nauki o żywności

Tytuł licencjata jest cztery-lata licencjat i jest standardem dla szkolnictwa wyższego przez większość świata. Tytuł licencjata można zdobyć na uczelniach państwowych, w prywatnych uczelniach, w szkołach społecznych i poprzez internetowych uczelni. Nauk o Żywności jest dziedziną nauki, która skupia się na składzie biologicznym żywności, jak również procesów chemicznych potrz… Czytaj więcej

Tytuł licencjata jest cztery-lata licencjat i jest standardem dla szkolnictwa wyższego przez większość świata. Tytuł licencjata można zdobyć na uczelniach państwowych, w prywatnych uczelniach, w szkołach społecznych i poprzez internetowych uczelni.

Nauk o Żywności jest dziedziną nauki, która skupia się na składzie biologicznym żywności, jak również procesów chemicznych potrzebnych do tworzenia produktów spożywczych. Poprzez poznawanie nauk żywnościowych, jednostki mogą być przygotowane do tworzenia bezpiecznych i pożywnych produktów spożywczych, które mogą być dostarczone bezpiecznie na całym świecie.

Rumunia to kraj położony na skrzyżowaniu Europy Środkowej i Południowo-Wschodniej, na granicy Morza Czarnego. Dojazd do Rumunii jest łatwe z prawie wszystkich części świata, ze względu na jego położenie, jak również fakt, że jest on obsługiwany przez szereg rodzajów transportu i przedsiębiorstw. Rumuńskich uniwersytetach oferują duży wybór programów studiów licencjackich i magisterskich w języku rumuńskim, angielskim, francuskim i niemieckim.

Pokaż mniej
Przeczytaj więcej o studiowaniu w Rumunii
Inne opcje w ramach tego kierunku studiów: 
MSc
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
Polecane Najnowsze Tytuł
University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine, Cluj-Napoca
Bună Ziua, Rumunia

Studia licencjackie INGINERIA WYROBÓW SPOŻYWCZYCH mają za główny cel kształcenie specjalistów technologicznych w dziedzinie przemysłu spożywczego; Program ten działa od 2009 r ... +

Studia licencjackie INGINERIA WYROBÓW SPOŻYWCZYCH mają za główny cel kształcenie specjalistów technologicznych w dziedzinie przemysłu spożywczego; Program ten działa od 2009 r., jest akredytowany w 2015 r. i obejmuje 4 lata studiów, dzienny kurs z 240 punktami, zgodnie z Porozumieniem Bolońskim. -
Licencjat