$close

Filtry

Zobacz wyniki

Nauki o żywności Tajwan - programów Nauki o żywności Tajwan Nauki o żywności

Licencjat 's jest licencjat, który oferowany jest przez uniwersytety i szkoły wyższe, gdy studenci ukończą program studiów. Większość kursów licencjackie trwają trzy lub cztery lata, przy czym niektóre trwające aż do siedmiu lat.Programów nauki o żywności oferują indersciplinary podejście do badania żywności i skupia się na ciągłej poprawy jakości dostaw żywności.… Czytaj więcej

Licencjat 's jest licencjat, który oferowany jest przez uniwersytety i szkoły wyższe, gdy studenci ukończą program studiów. Większość kursów licencjackie trwają trzy lub cztery lata, przy czym niektóre trwające aż do siedmiu lat.

Programów nauki o żywności oferują indersciplinary podejście do badania żywności i skupia się na ciągłej poprawy jakości dostaw żywności. Nauki o żywności i przedmiotach technicznych m.in.: produkty spożywcze pochodzenia zwierzęcego, produktów spożywczych, roślin, przetwórstwo żywności oraz systemów zarządzania jakością, analiza żywności, opakowań żywności, rozwój produktów spożywczych.

Tajwan oficjalnie Republika Ludowa jest państwem w Azji Wschodniej i pierwszą republiką konstytucyjną w Azji. Tajwan ma kilka dobrych uniwersytetów, z których wiele umów wymiany z uczelniami zagranicznymi, a to dobry sposób, aby doświadczyć życia w Tajwanie.

Nauki o żywności Tajwan - Weź Nauki o żywności Tajwan. Wszystkie Nauki o żywności i informacje o szkole. Oszczędność czasu i skontaktować się ze szkołą tutaj!

Pokaż mniej
Przeczytaj więcej o studiowaniu na Tajwanie
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
  • Popularne Najnowsze Tytuł
  • Popularne
  • Najnowsze
  • Tytuł
National Quemoy University
Tajpej, Tajwan

Wydział Nauk o Żywności ma na celu kształcenie przyszłych liderów branży spożywczej. Program nauczania integruje różne dziedziny zawodowe, w tym chemię, mikrobiologię, biologi ... +

Wydział Nauk o Żywności ma na celu kształcenie przyszłych liderów branży spożywczej. Program nauczania integruje różne dziedziny zawodowe, w tym chemię, mikrobiologię, biologię, biochemię i procesy. Kursy pozwalają naszym studentom przyczynić się do ważnego sektora społeczeństwa, którego wymagania rosną. Wydział jest również wyposażony w laboratoria, w których nasi studenci mogą doświadczać najnowocześniejszych technologii i eksperymentować z ich pomysłami. Zachęcamy również naszych uczniów do zdania egzaminów certyfikacyjnych państwowych i uzyskania dyplomu technika żywności. Dzięki profesjonalnej wiedzy nasi studenci mogą łatwo osiągać doskonałe wyniki w przetwarzaniu żywności, produkcji, analizie, testowaniu, produkcji i zadaniach związanych z zarządzaniem. Nasi studenci mogą również pracować w krajowych i zagranicznych instytutach badawczych oraz prowadzić badania z zakresu żywności, chemii, żywienia, biotechnologii lub innych pokrewnych dziedzin. -
Licencjat
Chiński
Ośrodek kształcenia