Filter
Studia licencjackie
Azji Typ studiów: Wszystkie Tempo: Wszystkie

Nauka o żywności i napojach Azji - Nauka o żywności i napojach programów Nauka o żywności i napojach w Azji

Licencjat 's podany jest do studentów, którzy spełniają niezbędne wymagania podane przez uniwersytecie lub college'u są prowadzącego. Wymagania to od trzech do siedmiu lat ostrości na obiekcie, zazwyczaj określane jako główny lub koncentracji.

Asia jest świat 's największych i najbardziej zaludnionym kontynencie, znajduje się głównie na półkuli wschodniej i północnej. Zajmuje 8,7% Ziemia 's całkowitej powierzchni i składa się z 30% powierzchni terenu.

Nauka o żywności i napojach Azji - Weź Nauka o żywności i napojach Azji. Wszystkie Nauka o żywności i napojach i informacje o szkole. Oszczędność czasu i skontaktować bezpośrednio tutaj!

Czytaj więcej Pokaż mniej
Inne opcje w ramach tego kierunku studiów:

3 Wyniki z Nauka o żywności i napojach, Azji

Нархоз Университет

Studenci programu są szkoleni na podstawie dużych hoteli i restauracji w Ałmaty, takich jak "Ritz-Carlton", "Tien-Shan", "Rixos". Otrzymują wiedzę z zakresu ekonomii, zar ... [+]

Poziom: licencjat

Działalność biznesowa i hotelarska w restauracjach

Studenci programu są szkoleni na podstawie dużych hoteli i restauracji w Ałmaty, takich jak "Ritz-Carlton", "Tien-Shan", "Rixos". Otrzymują wiedzę z zakresu ekonomii, zarządzania, marketingu i przedsiębiorczości, która pozwala im pracować na wynajem, a także rozpocząć własną działalność gospodarczą. Po ukończeniu szkoły w Narozy absolwenci są doskonale zorientowani w branży hotelarskiej i restauracyjnej, mogą organizować przyjęcia firmowe i święta w stylu modnych stołów bufetowych, lunche biznesowe, koktajle lub otworzyć własną kawiarnię, hotel lub pizzerię na wysokim poziomie. Absolwenci tej specjalności mają duże zapotrzebowanie w dużych miastach Kazachstanu w związku ze znaczącym wzrostem gospodarczym i rozwojem turystyki. Są to miasta, w których trwają aktywne budownictwo i otwarcie hoteli wysokiej i średniej klasy, hosteli, w których znajdują się nowe restauracje, kawiarnie, przedsiębiorstwa fast-food.Koszt: Pełny etat: 800 000 tenge rocznie Szczegółową konsultację można uzyskać w biurze przyjęć od 09:00 do 18:00 w dni powszednie i w soboty od 09:00 do 15:00, przy ul. Zhandosova, 55 Czy masz jakieś pytania? Zadzwoń do nas już teraz! 7 (727) 346 64 64 - Call Center... [-]

Kazachstan Almaty
Wrzesień 2020
Rosyjski
W pełnym wymiarze godzin
Ośrodek kształcenia
Czytaj więcej po polsku
Institute for Tourism Studies, Macau

BA Program Culinary Arts IFT jest nowy program zaprojektowany z myślą o nowoczesnych profesjonalnych hotelarskiej w umyśle. Pierwsza grupa studentów dołączyła do 4-letnie ... [+]

Bachelor in Management Sztuki Kulinarnej

BA Program Culinary Arts IFT jest nowy program zaprojektowany z myślą o nowoczesnych profesjonalnych hotelarskiej w umyśle. Pierwsza grupa studentów dołączyła do 4-letniego kursu we wrześniu 2011 r. i studia w 2015 roku.

Czy zamierzają kontynuować karierę jako kucharz kulinarne, a przed domem zarządcy lub dookoła kulinarne profesjonalny, 4-letni kurs opiera się na szerokiej bazie empirycznej sprawdzonych wykładowców i wykwalifikowanych techników rzemieślniczych. Z całym świecie doświadczenia w zakresie od 3,4 i 5-gwiazdkowych hoteli do restauracji Michelin miejscach zdarzeń i jak, IFT opiera się na tej ogromnej bazy wiedzy dostarczać dobrze zaokrągloną podstawę opartego na szerokim, z których uczniowie mogą rozwijać.... [-]

Chiny Makau
Wrzesień 2020
Język angielski
W pełnym wymiarze godzin
4 lat(a)
Ośrodek kształcenia
Czytaj więcej po polsku
Antalya Bilim University

Gastronomia i sztuka kulinarna łączy filozofię sztuki i kultury, a także jest nauką o jedzeniu i piciu. Sztuki kulinarne, które od dawna należą do programów różnych międz ... [+]

Przegląd

Gastronomia i sztuka kulinarna łączy filozofię sztuki i kultury, a także jest nauką o jedzeniu i piciu. Sztuki kulinarne, które od dawna należą do programów różnych międzynarodowych uniwersytetów i instytutów, były również centralnym punktem w Turcji. Istotną rolę w tym wyniku odegrał fakt, że struktura kulturowa zmienia się, a turystyka jest najszybciej rozwijającym się sektorem w Turcji. W związku z tym celem gastronomii i sztuki kulinarnej jest szkolenie szefów kuchni, którzy mogą zaoferować próbki kuchni lokalnej i międzynarodowej i stać się kandydatami na szefów kuchni i menedżerów w sektorze żywności i napojów. Oczekuje się również, że przyczynią się one do zwiększenia liczby wykwalifikowanych i wykształconych osób, które są bardzo potrzebne w branży zakwaterowania oraz żywności i napojów. Osoby te są szkolone w taki sposób, aby poprawić swoją komunikację i wiedzę i umiejętności administracyjne, i na ogół będą pełnić role w branży usługowej.... [-]

Turcja Antalya
Wrzesień 2020
Język angielski
W pełnym wymiarze godzin
8 miesiące
Ośrodek kształcenia
Czytaj więcej po polsku