$close

Filtry

Zobacz wyniki

Studia niestacjonarne Nauka o żywności i napojach Europa - Nauka o żywności i napojach programów Nauka o żywności i napojach w Europa

Licencjat 's jest licencjat, który oferowany jest przez uniwersytety i szkoły wyższe, gdy studenci ukończą program studiów. Większość kursów licencjackie trwają trzy lub cztery lata, przy czym niektóre trwające aż do siedmiu lat.Europa jest szóstym co do wielkości kontynent i obejmuje 47 krajów i różnorodnych zależności, wyspy i terytoria. Graniczy z Morza Śródziemnego… Czytaj więcej

Licencjat 's jest licencjat, który oferowany jest przez uniwersytety i szkoły wyższe, gdy studenci ukończą program studiów. Większość kursów licencjackie trwają trzy lub cztery lata, przy czym niektóre trwające aż do siedmiu lat.

Europa jest szóstym co do wielkości kontynent i obejmuje 47 krajów i różnorodnych zależności, wyspy i terytoria. Graniczy z Morza Śródziemnego na południu Azji na wschód, i na Oceanie Atlantyckim na Zachód.

Studia niestacjonarne Nauka o żywności i napojach Europa - Weź Nauka o żywności i napojach Europa. Wszystkie studia niestacjonarne Nauka o żywności i napojach program i informacje o szkole. Oszczędność czasu i skontaktować bezpośrednio tutaj!

Pokaż mniej
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
  • Popularne Najnowsze Tytuł
  • Popularne
  • Najnowsze
  • Tytuł
Aspira University College
Zagrzeb, Chorwacja +1 Więcej

Chorwacja z powodzeniem buduje status jednego z najszybciej rozwijających się śródziemnomorskich destynacji dla smakoszy. Jej wzrost i rozwój opiera się na bogatej tradycji ga ... +

Chorwacja z powodzeniem buduje status jednego z najszybciej rozwijających się śródziemnomorskich destynacji dla smakoszy. Jej wzrost i rozwój opiera się na bogatej tradycji gastroenologicznej, a także na coraz większej ofercie różnorodnych restauracji z wysokiej jakości wyborem lokalnej gastronomii i enologii. -
Licencjat
Studia dzienne
studia niestacjonarne
3 lat(a)
Język angielski
Ośrodek kształcenia
 
University of Parma
Parma, Włochy

Studia magisterskie w zakresie systemów żywnościowych: zrównoważony rozwój, zarządzanie i technologia przygotowują studentów do zostania ekspertami w zarządzaniu systemami żyw ... +

Studia magisterskie w zakresie systemów żywnościowych: zrównoważony rozwój, zarządzanie i technologia przygotowują studentów do zostania ekspertami w zarządzaniu systemami żywności. Program zapewnia studentom interdyscyplinarną wiedzę niezbędną do pracy w biznesie, środowisku i zarządzaniu zasobami naturalnymi w sektorze rolno-spożywczym. Ten profil zawodowy jest zgodny ze strategią zrównoważonego rozwoju przedstawioną w komunikacie Komisji Europejskiej „Innowacje na rzecz zrównoważonego wzrostu: biogospodarka dla Europy”. -
Licencjat
Studia dzienne
studia niestacjonarne
3 lat(a)
Włoski
Ośrodek kształcenia i studia online
Ośrodek kształcenia
Online
 

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zurych, Szwajcaria

ABMS jest certyfikowany przez EFRR EOCCS, Szwajcarską Krajową Jakość Edukacji (EduQua) i ASIC UK. WSB jest uczelnią uznaną w Europie, a KNU jest europejskim uniwersytetem publ ... +

ABMS jest certyfikowany przez EFRR EOCCS, Szwajcarską Krajową Jakość Edukacji (EduQua) i ASIC UK. WSB jest uczelnią uznaną w Europie, a KNU jest europejskim uniwersytetem publicznym, założonym 200 lat temu i zaliczanym do 500 największych uczelni na świecie. Będziesz iść tak daleko, jak twój umysł będzie cię jako ucznia licencjata w ABM. To wykonawczy licencjackie (EBBA) w żywieniu i Sztuki Kulinarnej (Food Service Management) Oczywiście jest dla studentów, którzy pracowali bezpośrednio po ukończeniu szkoły przez co najmniej 3 lata na stanowisku kierowniczym, oczekuje się, że absolwenci połączyć teorię z praktyką i wyświetlić dźwięk znajomość ich branży zarządzania. Studenci są wyposażone wiedzy użytecznej Zdrowia do wejścia na rynek pracy i przyczynić się w sposób bardziej skuteczny do organizacji w dziedzinie ochrony zdrowia. Executive licencjackie (EBBA) w żywieniu i Sztuki Kulinarnej to program studiów dla studentów, którzy chcą wzmocnić swoje umiejętności w zakresie zdrowia i żywności, koncentrując się głównie na elementach kierowniczych. Ten program studiów składa się z 12-miesięcznego okresu badania, w którym studenci będą prowadzone w formie wykładów. -
Licencjat
Studia dzienne
studia niestacjonarne
Język angielski
Online
 

Zdobądź stypendium o wartości do 10 000,00 

Dowiedz się, jakie możliwości daje Ci nasze stypendium.
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zurych, Szwajcaria

Pod koniec studiów licencjackich w żywieniu i Sztuki Kulinarnej Program (Food Service Management) badania oczekuje się, że absolwenci połączyć teorię z praktyką i wyświetlić s ... +

Pod koniec studiów licencjackich w żywieniu i Sztuki Kulinarnej Program (Food Service Management) badania oczekuje się, że absolwenci połączyć teorię z praktyką i wyświetlić solidną wiedzę z zakresu zarządzania usługami (Food) branży zarządzania Żywienia i Sztuki Kulinarnej. -
Licencjat
Studia dzienne
studia niestacjonarne
Język angielski
Online