$close

Filtry

Zobacz wyniki

Studia niestacjonarne Nauka o żywności i napojach Włochy - programów Nauka o żywności i napojach Włochy Nauka o żywności i napojach

Licencjat 's podany jest do studentów, którzy spełniają niezbędne wymagania podane przez uniwersytecie lub college'u są prowadzącego. Wymagania to od trzech do siedmiu lat ostrości na obiekcie, zazwyczaj określane jako główny lub koncentracji.Oficjalnie znany jako Republiki Włoskiej, kraj znajduje się w południowej Europie. Językiem urzędowym jest język włoski i kultura… Czytaj więcej

Licencjat 's podany jest do studentów, którzy spełniają niezbędne wymagania podane przez uniwersytecie lub college'u są prowadzącego. Wymagania to od trzech do siedmiu lat ostrości na obiekcie, zazwyczaj określane jako główny lub koncentracji.

Oficjalnie znany jako Republiki Włoskiej, kraj znajduje się w południowej Europie. Językiem urzędowym jest język włoski i kulturalnych bogatych stolicą jest Rzym. Wiele z World 's najstarszych uniwersytetów znajdują się we Włoszech, w szczególności na Uniwersytecie w Bolonii (założony w 1088). Istnieją trzy Superior Absolwent Szkoły z "uniwersytet stanu ", trzy instytucje o statusie kolegiów doktoranckich, które funkcjonują na magisterskich i podyplomowych poziom.

Studia niestacjonarne Bachelor Włochy - Weź studia niestacjonarne Bachelor Włochy. Wszystkie studia niestacjonarne Bachelor i informacje o szkole. Oszczędność czasu i skontaktować się ze szkołą tutaj!

Pokaż mniej
Przeczytaj więcej o studiowaniu we Włoszech
Inne opcje w ramach tego kierunku studiów: 
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
  • Popularne Najnowsze Tytuł
  • Popularne
  • Najnowsze
  • Tytuł
University of Parma
Parma, Włochy

Studia magisterskie w zakresie systemów żywnościowych: zrównoważony rozwój, zarządzanie i technologia przygotowują studentów do zostania ekspertami w zarządzaniu systemami żyw ... +

Studia magisterskie w zakresie systemów żywnościowych: zrównoważony rozwój, zarządzanie i technologia przygotowują studentów do zostania ekspertami w zarządzaniu systemami żywności. Program zapewnia studentom interdyscyplinarną wiedzę niezbędną do pracy w biznesie, środowisku i zarządzaniu zasobami naturalnymi w sektorze rolno-spożywczym. Ten profil zawodowy jest zgodny ze strategią zrównoważonego rozwoju przedstawioną w komunikacie Komisji Europejskiej „Innowacje na rzecz zrównoważonego wzrostu: biogospodarka dla Europy”. -
Licencjat
Studia dzienne
studia niestacjonarne
3 lat(a)
Włoski
Ośrodek kształcenia i studia online
Ośrodek kształcenia
Online