$close

Filtry

Zobacz wyniki

Studia niestacjonarne Technologia żywności i napojów Programy, Wyszukaj najlepszy Technologia żywności i napojów programy tutaj! - Technologia żywności i napojów

Zdobywając tytuł licencjata 's uzyskuje się poprzez wypełnienie niezbędnych studiów oferowanych przez uniwersytecie lub college'u zapisać się. Wykonanie tego badania może potrwać od trzech do siedmiu lat w zależności od tego, gdzie szukać swój stopień. Badanie technologii żywności i napojów może być interesujące dla osób poszukujących kariery w branży gastronomicz… Czytaj więcej

Zdobywając tytuł licencjata 's uzyskuje się poprzez wypełnienie niezbędnych studiów oferowanych przez uniwersytecie lub college'u zapisać się. Wykonanie tego badania może potrwać od trzech do siedmiu lat w zależności od tego, gdzie szukać swój stopień.

Badanie technologii żywności i napojów może być interesujące dla osób poszukujących kariery w branży gastronomicznej, ponieważ ten obszar badań może skupiać się na rozwijaniu podstawowej wiedzy na temat przygotowywania, przetwarzania i bezpieczeństwa żywności.

Studia niestacjonarne Technologia żywności i napojów Programy: Szukaj tutaj programów Technologia żywności i napojów . Wszystkie szkoły i studia niestacjonarne informacje Technologia żywności i napojów directely, zaoszczędzić czas i kontakt Technologia żywności i napojów przyjęć tutaj!

Pokaż mniej
Inne opcje w ramach tego kierunku studiów: 
MSc
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
  • Popularne Najnowsze Tytuł
  • Popularne
  • Najnowsze
  • Tytuł
University of Parma
Parma, Włochy

Studia magisterskie w zakresie systemów żywnościowych: zrównoważony rozwój, zarządzanie i technologia przygotowują studentów do zostania ekspertami w zarządzaniu systemami żyw ... +

Studia magisterskie w zakresie systemów żywnościowych: zrównoważony rozwój, zarządzanie i technologia przygotowują studentów do zostania ekspertami w zarządzaniu systemami żywności. Program zapewnia studentom interdyscyplinarną wiedzę niezbędną do pracy w biznesie, środowisku i zarządzaniu zasobami naturalnymi w sektorze rolno-spożywczym. Ten profil zawodowy jest zgodny ze strategią zrównoważonego rozwoju przedstawioną w komunikacie Komisji Europejskiej „Innowacje na rzecz zrównoważonego wzrostu: biogospodarka dla Europy”. -
Licencjat
Studia dzienne
studia niestacjonarne
3 lat(a)
Włoski
Ośrodek kształcenia i studia online
Ośrodek kształcenia
Online