$close

Filtry

Zobacz wyniki

Technologia żywności Ameryka Północna - Technologia żywności programów Technologia żywności w Ameryka Północna

Tytuł licencjata jest policealne stopień przyznawany po zakończeniu 120 kredytów. Zazwyczaj trwa osiem semestrów, aby zakończyć dyplom licencjata. Podczas wypełniania studia licencjackie, kandydaci mają studiować kursy ogólne i wybrała większą konkretny temat. Licencjat można też nazwać licencjata w niektórych krajach.Stany Zjednoczone Ameryki powszechnie nazywane Stany Zjednoczo… Czytaj więcej

Tytuł licencjata jest policealne stopień przyznawany po zakończeniu 120 kredytów. Zazwyczaj trwa osiem semestrów, aby zakończyć dyplom licencjata. Podczas wypełniania studia licencjackie, kandydaci mają studiować kursy ogólne i wybrała większą konkretny temat. Licencjat można też nazwać licencjata w niektórych krajach.

Stany Zjednoczone Ameryki powszechnie nazywane Stany Zjednoczone, jest republika federalna składająca się z pięćdziesięciu stanów i dystryktu federalnego. 48 sąsiednich stanów i Dystrykt Federalny z Waszyngtonu są w pierwszej Ameryce Północnej między Kanadą i Meksykiem. Stan Alaska jest w północno-zachodniej Ameryce Północnej, na zachód Kanady i wschodzie Rosji przez Cieśninę Beringa, oraz stan Hawaje to archipelag w połowie północnego Pacyfiku. Kraj ten ma pięć zaludnionych bezludnych i dziewięciu terytoria na Pacyfiku i Karaibów.

Technologia żywności Ameryka Północna - Weź Technologia żywności Ameryka Północna. Wszystkie Technologia żywności i informacje o szkole. Oszczędność czasu i skontaktować bezpośrednio tutaj!

Pokaż mniej
Inne opcje w ramach tego kierunku studiów: 
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
  • Popularne Najnowsze Tytuł
  • Popularne
  • Najnowsze
  • Tytuł
New Mexico State University
Las Cruces, Stany Zjednoczone

Nauka o żywności to wykorzystanie nauk inżynieryjnych, biologicznych i fizycznych do badania natury, degradacji, przetwarzania i ulepszania żywności dla konsumentów. Technolog ... +

Nauka o żywności to wykorzystanie nauk inżynieryjnych, biologicznych i fizycznych do badania natury, degradacji, przetwarzania i ulepszania żywności dla konsumentów. Technologia żywności to zastosowanie nauki o żywności do selekcji, konserwowania, pakowania, przetwarzania, dystrybucji i stosowania bezpiecznej, pożywnej i zdrowej żywności. -
BSc
Studia dzienne
studia niestacjonarne
4 lat(a)
Język angielski
Sty 2022
15 Lis 2021
Ośrodek kształcenia i studia online
Ośrodek kształcenia
Online
 
Brigham Young University - Idaho College of Education and Human Development
Rexburg, Stany Zjednoczone

Nauka o żywności wykorzystuje nauki i zasady inżynierii do badania żywności, jej konserwowania i przetwarzania.

Nauka o żywności wykorzystuje nauki i zasady inżynierii do badania żywności, jej konserwowania i przetwarzania. -
Licencjat
Ośrodek kształcenia