$close

Filtry

Zobacz wyniki

Technologia żywności Azja - Technologia żywności programów Technologia żywności w Azja

Zdobywając tytuł licencjata 's uzyskuje się poprzez wypełnienie niezbędnych studiów oferowanych przez uniwersytecie lub college'u zapisać się. Wykonanie tego badania może potrwać od trzech do siedmiu lat w zależności od tego, gdzie szukać swój stopień.Jako największy i najbardziej zaludnionym kontynentem na świecie, w Azji składa się z wielu różnych grup etnicznych,… Czytaj więcej

Zdobywając tytuł licencjata 's uzyskuje się poprzez wypełnienie niezbędnych studiów oferowanych przez uniwersytecie lub college'u zapisać się. Wykonanie tego badania może potrwać od trzech do siedmiu lat w zależności od tego, gdzie szukać swój stopień.

Jako największy i najbardziej zaludnionym kontynentem na świecie, w Azji składa się z wielu różnych grup etnicznych, kultur, środowisk, ekonomicznych więzi historycznych i systemów rządowych.

Technologia żywności Azja - Weź Technologia żywności Azja. Wszystkie Technologia żywności i informacje o szkole. Oszczędność czasu i skontaktować bezpośrednio tutaj!

Pokaż mniej
Inne opcje w ramach tego kierunku studiów: 
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
  • Popularne Najnowsze Tytuł
  • Popularne
  • Najnowsze
  • Tytuł
Technion International
Shantou, Chiny

Program Biotechnologii i Inżynierii Żywności (BFE) jest jednym z nielicznych na świecie, który łączy unikalne badania inżynieryjno-technologiczne i dziedziny nauk przyrodniczy ... +

Program Biotechnologii i Inżynierii Żywności (BFE) jest jednym z nielicznych na świecie, który łączy unikalne badania inżynieryjno-technologiczne i dziedziny nauk przyrodniczych. Program BFE kształci inżynierów w dwóch obszarach: biotechnologii i żywności. Program zapewnia unikalne połączenie inżynierii, technologii oraz dziedzin nauk przyrodniczych i przyrodniczych, w szczególności biotechnologii. -
BSc
Studia dzienne
4 lat(a)
Język angielski
Ośrodek kształcenia
 
IPB University
Dramaga, Indonezja

Program Technologii Żywności (FTP) na Wydziale Nauk o Żywności i Technologii, Wydział Inżynierii Rolniczej i Technologii, Bogor Agricultural University (IPB) to program edukac ... +

Program Technologii Żywności (FTP) na Wydziale Nauk o Żywności i Technologii, Wydział Inżynierii Rolniczej i Technologii, Bogor Agricultural University (IPB) to program edukacyjny dla studentów, który koncentruje się na produkcji absolwentów posiadających kompetencje w przetwarzaniu materiałów żywnościowych w sejf, wysokiej jakości i zdrowe produkty spożywcze na skalę przemysłową. -
Licencjat
Studia dzienne
8 semestry
Język angielski
Ośrodek kształcenia
 
Indonesia International Institute for Life Sciences (i3L)
Jakarta, Indonezja

Technologia żywności jest gałęzią nauki o żywności, która zajmuje się rzeczywistych procesów produkcyjnych do żywności. Aby spełnić i utrzymać jego wartość odżywczą, żywność m ... +

Technologia żywności jest gałęzią nauki o żywności, która zajmuje się rzeczywistych procesów produkcyjnych do żywności. Aby spełnić i utrzymać jego wartość odżywczą, żywność musi być zarówno bezpiecznie produkowane i bezpiecznie dostarczone do konsumenta. Wymaga to technologie przetwarzania surowców do konwersji do żywności, jak również technologii konserwacji, aby zwiększyć trwałość produktów spożywczych ... -
Licencjat
Studia dzienne
3 - 4 lat(a)
Język angielski
Ośrodek kształcenia
 

Zdobądź stypendium o wartości do 10 000,00 

Dowiedz się, jakie możliwości daje Ci nasze stypendium.
جامعة القدس
Abu Dis, Palestyna

Przemysł spożywczy opiera się na szerokiej gamie procesów do produkcji ogromnych ilości żywności, którą obecnie widzimy. Inżynieria żywności wykorzystuje zasady chemii, mikrob ... +

Przemysł spożywczy opiera się na szerokiej gamie procesów do produkcji ogromnych ilości żywności, którą obecnie widzimy. Inżynieria żywności wykorzystuje zasady chemii, mikrobiologii i inżynierii do projektowania procesów produkcji żywności. Plan nauczania Wydziału Inżynierii Żywności koncentruje się na dostarczeniu studentowi umiejętności i pojęć związanych z inżynierią i technologią żywności, która koncentruje się na opracowywaniu nowych produktów spożywczych, projektowaniu procesów produkcji tych produktów, doborze materiałów opakowaniowych, badaniu okresu przydatności do spożycia i sensorycznej ocena produktu. Projektowanie i kontrola operacji w fabrykach żywności, metody produkcji żywności funkcjonalnej, kontrola jakości produktów spożywczych, a także zarządzanie fabrykami żywności i metody wprowadzania do obrotu produktów spożywczych. Oprócz badań mikrobiologicznych i chemicznych studenci inżynierii żywności będą badać podstawowe zjawiska bezpośrednio związane z wytwarzaniem produktów spożywczych i ich właściwościami. Plan nauczania wydziału kwalifikuje absolwentów do podejmowania wielu różnorodnych zadań w przemyśle spożywczym, które przekształciły się w przemysł łączący zaawansowane technologie i wiele procesów opartych na biochemii i technologii. Wydział Inżynierii Żywności wyróżnia się tym, że będzie kwalifikował swojego absolwenta do pracy na kierunkach biotechnologia (biotechnologia) oraz inżynieria przemysłu spożywczego. Oprócz pracy w różnych gałęziach przemysłu spożywczego i biotechnologii, absolwenci Katedry będą mieli kwalifikacje do pracy także w branży farmaceutycznej i kosmetycznej oraz na kierunkach badawczych w jednostkach naukowych zajmujących się naukami o życiu i inżynierią środowiska. Będą również mogli pracować w instytucjach zajmujących się kontrolą przemysłu spożywczego i biotechnologicznego (Instytut Norm i Metrologii), a także będą mogli pracować w firmach konsultingowych zajmujących się rozwojem żywności i środowiska. -
Licencjat
Arabski
Ośrodek kształcenia
 
Far Eastern State Technical Fisheries University
Władywostok, Rosja

Program studiów licencjackich stosowanych na kierunku kształcenie „Żywność z surowców roślinnych” ma na celu kształcenie wysoko wykwalifikowanych specjalistów z branży spożywc ... +

Program studiów licencjackich stosowanych na kierunku kształcenie „Żywność z surowców roślinnych” ma na celu kształcenie wysoko wykwalifikowanych specjalistów z branży spożywczej i pokrewnych, poprzez rozwijanie cech osobowych kawalerów, a także kształcenie ogólnokulturowe, ogólnozawodowe i zawodowe kompetencje. -
Licencjat
studia niestacjonarne
Rosyjski
Ośrodek kształcenia
 
Altai State Agricultural University
Barnauł, Rosja

Celem programu kształcenia zawodowego w kierunku szkolenia Żywność pochodzenia zwierzęcego, kierunek (profil) Technologia produktów pochodzenia zwierzęcego ma na celu zapewnie ... +

Celem programu kształcenia zawodowego w kierunku szkolenia Żywność pochodzenia zwierzęcego, kierunek (profil) Technologia produktów pochodzenia zwierzęcego ma na celu zapewnienie kompleksowego, kompleksowego i wysokiej jakości szkolenia wykwalifikowanych, konkurencyjnych specjalistów, którzy potrafią przeprowadzić profesjonalne działalność w zakresie technologii produktów pochodzenia zwierzęcego. -
Licencjat
Studia dzienne
studia niestacjonarne
4 - 5 lat(a)
Rosyjski
Ośrodek kształcenia
 
Panyapiwat管理学院
Bang Talat, Tajlandia

Światowa populacja rośnie wraz ze wzrostem zapotrzebowania na żywność. Działalność związana z hodowlą zwierząt jest działalnością na średnim poziomie w łańcuchu dostaw, która ... +

Światowa populacja rośnie wraz ze wzrostem zapotrzebowania na żywność. Działalność związana z hodowlą zwierząt jest działalnością na średnim poziomie w łańcuchu dostaw, która odgrywa ważną rolę. Służy do produkcji i podawania wysokiej jakości mięsa w przemyśle spożywczym. Od wizji bycia „Kuchnią Świata” dzisiaj, hodowla zwierząt i style przetwarzania żywności Korzystanie z nowoczesnych technologii, bezpieczne i przyjazne dla środowiska. -
Licencjat
Język angielski, Chiński, Tajski
 
Universiti Putra Malaysia
Shah Alam, Malezja

I Spełniła specjalne wymagania dla programu tj. Uzyskanie wymaganych ocen w zakresie (naukach / sztukach) określonych dla każdego programu licencjackiego UPM.

I Spełniła specjalne wymagania dla programu tj. Uzyskanie wymaganych ocen w zakresie (naukach / sztukach) określonych dla każdego programu licencjackiego UPM. -
Licencjat
Studia dzienne
8 semestry
Język angielski
Ośrodek kształcenia
 
Belgorod State Technological University
Belgorod, Rosja

Dziedzina działalności zawodowej: działy naukowo-techniczne zawierające zestaw narzędzi, technik i metod mających na celu tworzenie wyrobów inżynierii mechanicznej; organizacj ... +

Dziedzina działalności zawodowej: działy naukowo-techniczne zawierające zestaw narzędzi, technik i metod mających na celu tworzenie wyrobów inżynierii mechanicznej; organizacja, tworzenie, montaż, uruchomienie, konserwacja, eksploatacja, diagnostyka, naprawa maszyn i urządzeń technologicznych. -
Licencjat
Studia dzienne
Rosyjski
Ośrodek kształcenia