Technologia żywności Europa - Technologia żywności programów Technologia żywności w Europa
15 Wyniki z Technologia żywności, Europa
Celem akademickiego programu studiów licencjackich jest przygotowanie konkurencyjnego i kompetentnego specjalisty w zakresie produkcji żywności, jakości i innowacji, który jes ... +
Na Wydziale Technologii Żywności i Biochemii studenci kierują swoje studia albo na biochemię, mikrobiologię i biotechnologię, albo z drugiej strony na chemię żywności, analizę ... +
Zdobądź stypendium o wartości do 10 000,00
Szkolimy specjalistów, którzy potrafią projektować i nadzorować procesy technologiczne w przemyśle spożywczym, zarządzać i kontrolować jakość produktów w całym łańcuchu żywnoś ... +
Czy jesteś osobą innowacyjną, entuzjastyczną i biznesową z pasją do bezpieczeństwa żywności i innowacji w żywności? Czy jesteś zainteresowany studiami licencjackimi z praktycz ... +
Kurs Stopnia Nauki o Żywności i Technologii ma na celu zapewnienie absolwentom dobrej podstawowej i praktycznej wiedzy w głównych sektorach nauki o żywności i technologii. ... +
Dostarczanie ludziom codziennie wysokiej jakości, bezpiecznej i zdrowej żywności jest jednym z najważniejszych globalnych wyzwań, przed którymi stoją dziś naukowcy i technolod ... +
Ten kurs można podjąć w ramach stopnia lub wyższej praktyki zawodowej. Program inżynierii żywności BEng (z wyróżnieniem) jest dostosowany do potrzeb osób rozpoczynających kari ... +
Dyplom inżyniera w przemyśle rolno-spożywczym ma ogromne perspektywy zawodowe, biorąc pod uwagę rosnące zapotrzebowanie na inżynierów specjalnie przeszkolonych w tej dziedzini ... +