$close

Filtry

Zobacz wyniki

Technologia żywności Europa - Technologia żywności programów Technologia żywności w Europa

Zdobywając tytuł licencjata 's uzyskuje się poprzez wypełnienie niezbędnych studiów oferowanych przez uniwersytecie lub college'u zapisać się. Wykonanie tego badania może potrwać od trzech do siedmiu lat w zależności od tego, gdzie szukać swój stopień.Europa jest szóstym co do wielkości kontynent i obejmuje 47 krajów i różnorodnych zależności, wyspy i terytoria. Gra… Czytaj więcej

Zdobywając tytuł licencjata 's uzyskuje się poprzez wypełnienie niezbędnych studiów oferowanych przez uniwersytecie lub college'u zapisać się. Wykonanie tego badania może potrwać od trzech do siedmiu lat w zależności od tego, gdzie szukać swój stopień.

Europa jest szóstym co do wielkości kontynent i obejmuje 47 krajów i różnorodnych zależności, wyspy i terytoria. Graniczy z Morza Śródziemnego na południu Azji na wschód, i na Oceanie Atlantyckim na Zachód.

Technologia żywności Europa - Weź Technologia żywności Europa. Wszystkie Technologia żywności i informacje o szkole. Oszczędność czasu i skontaktować bezpośrednio tutaj!

Pokaż mniej
Inne opcje w ramach tego kierunku studiów: 
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
  • Popularne Najnowsze Tytuł
  • Popularne
  • Najnowsze
  • Tytuł
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Jelgava, Łotwa

Celem akademickiego programu studiów licencjackich jest przygotowanie konkurencyjnego i kompetentnego specjalisty w zakresie produkcji żywności, jakości i innowacji, który jes ... +

Celem akademickiego programu studiów licencjackich jest przygotowanie konkurencyjnego i kompetentnego specjalisty w zakresie produkcji żywności, jakości i innowacji, który jest w stanie zorganizować zarządzanie jakością i rozwój innowacji w firmach spożywczych, przeprowadzić kreatywne badania i stworzyć podstawy do dalszych studiów w szkolnictwie wyższym. -
Licencjat
Studia dzienne
4 lat(a)
Język angielski
Sie 2022
01 Lip 2022
Ośrodek kształcenia
 
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Velp, Niderlandy

Czy jesteś osobą innowacyjną, entuzjastyczną i biznesową z pasją do bezpieczeństwa żywności i innowacji w żywności? Czy jesteś zainteresowany studiami licencjackimi z praktycz ... +

Czy jesteś osobą innowacyjną, entuzjastyczną i biznesową z pasją do bezpieczeństwa żywności i innowacji w żywności? Czy jesteś zainteresowany studiami licencjackimi z praktycznym podejściem? Studiuj technologię żywności (BSc) w Van Hall Larenstein w Holandii. -
BSc
Studia dzienne
4 lat(a)
Język angielski
Sie 2022
01 Sie 2022
Ośrodek kształcenia
 
University of Parma
Parma, Włochy

Kurs Stopnia Nauki o Żywności i Technologii ma na celu zapewnienie absolwentom dobrej podstawowej i praktycznej wiedzy w głównych sektorach nauki o żywności i technologii. ... +

Kurs Stopnia Nauki o Żywności i Technologii ma na celu zapewnienie absolwentom dobrej podstawowej i praktycznej wiedzy w głównych sektorach nauki o żywności i technologii. -
Licencjat
Studia dzienne
studia niestacjonarne
3 lat(a)
Język angielski
Paź 2021
Ośrodek kształcenia i studia online
Ośrodek kształcenia
Online
 

Zdobądź stypendium o wartości do 10 000,00 

Dowiedz się, jakie możliwości daje Ci nasze stypendium.
Universidad de Leon
León, Hiszpania

Szkolimy specjalistów, którzy potrafią projektować i nadzorować procesy technologiczne w przemyśle spożywczym, zarządzać i kontrolować jakość produktów w całym łańcuchu żywnoś ... +

Szkolimy specjalistów, którzy potrafią projektować i nadzorować procesy technologiczne w przemyśle spożywczym, zarządzać i kontrolować jakość produktów w całym łańcuchu żywnościowym oraz szkolić i doradzać w kwestiach związanych z żywnością. -
Licencjat
Studia dzienne
8 semestry
Język hiszpański
Ośrodek kształcenia
 
Ecole Ducasse - Paris Campus
Paryż, Francja

Z Bachelor in Culinary Arts wybierz edukacyjną ścieżkę doskonałości i zdobądź w ciągu 3 lat pełną wiedzę kulinarną i umiejętności zarządzania, aby odnieść sukces jako szef kuc ... +

Z Bachelor in Culinary Arts wybierz edukacyjną ścieżkę doskonałości i zdobądź w ciągu 3 lat pełną wiedzę kulinarną i umiejętności zarządzania, aby odnieść sukces jako szef kuchni i / lub menedżer w międzynarodowej branży restauracyjnej lub otworzyć własny zakład . -
Licencjat
Studia dzienne
3 lat(a)
Język angielski, Francuski
Ośrodek kształcenia
 
Universidad Europea del Atlántico
Santander, Hiszpania

Dyplom inżyniera w przemyśle rolno-spożywczym ma ogromne perspektywy zawodowe, biorąc pod uwagę rosnące zapotrzebowanie na inżynierów specjalnie przeszkolonych w tej dziedzini ... +

Dyplom inżyniera w przemyśle rolno-spożywczym ma ogromne perspektywy zawodowe, biorąc pod uwagę rosnące zapotrzebowanie na inżynierów specjalnie przeszkolonych w tej dziedzinie. Według danych FDE (FoodDrinkEurope) z 2012 roku, sektor rolno-spożywczy jest liderem pod względem zatrudnienia na poziomie europejskim, reprezentując 15% miejsc pracy i płacąc 6,8% więcej od 2009 roku. Przemysł rolno-spożywczy czuje się coraz bardziej , potrzeba innowacji i wyróżnienia się na tle konkurencji. Aby to osiągnąć, potrzebują inżynierów wyspecjalizowanych w tej dziedzinie wiedzy i zdolnych do sprostania wyzwaniom zglobalizowanego i stale ewoluującego rynku. -
Licencjat
Studia dzienne
8 semestry
Język hiszpański
Ośrodek kształcenia
 
Instituto Politécnico de Santarém
Santarem, Portugalia

technolodzy żywności są niezbędne w produkcji bezpiecznej żywności o wysokiej jakości, zorganizowany i zaplanowany sposób i w pewnych założeń ekonomicznych i etycznych. ... +

technolodzy żywności są niezbędne w produkcji bezpiecznej żywności o wysokiej jakości, zorganizowany i zaplanowany sposób i w pewnych założeń ekonomicznych i etycznych. -
Licencjat
Studia dzienne
3 lat(a)
Portuguese (Portugal)
Ośrodek kształcenia
 
Far Eastern State Technical Fisheries University
Władywostok, Rosja

Program studiów licencjackich stosowanych na kierunku kształcenie „Żywność z surowców roślinnych” ma na celu kształcenie wysoko wykwalifikowanych specjalistów z branży spożywc ... +

Program studiów licencjackich stosowanych na kierunku kształcenie „Żywność z surowców roślinnych” ma na celu kształcenie wysoko wykwalifikowanych specjalistów z branży spożywczej i pokrewnych, poprzez rozwijanie cech osobowych kawalerów, a także kształcenie ogólnokulturowe, ogólnozawodowe i zawodowe kompetencje. -
Licencjat
studia niestacjonarne
Rosyjski
Ośrodek kształcenia
 
University College Birmingham
Birmingham, Wielka Brytania

Masz pasję do pieczenia? Marzysz o zostaniu czekoladnikiem lub cukiernikiem, a nawet o założeniu własnej firmy piekarniczej?

Masz pasję do pieczenia? Marzysz o zostaniu czekoladnikiem lub cukiernikiem, a nawet o założeniu własnej firmy piekarniczej? -
BSc
Język angielski
Ośrodek kształcenia
 
College Of Agriculture, Food & Rural Enterprise
Antrim, Wielka Brytania

Dyplom z wyróżnieniem w dziedzinie technologii żywności, zatwierdzony przez Uniwersytet Ulster, został opracowany w celu wyposażenia absolwentów w wiedzę i umiejętności niezbę ... +

Dyplom z wyróżnieniem w dziedzinie technologii żywności, zatwierdzony przez Uniwersytet Ulster, został opracowany w celu wyposażenia absolwentów w wiedzę i umiejętności niezbędne do wejścia na konkurencyjny światowy przemysł przetwórstwa spożywczego. -
BSc
Język angielski
Ośrodek kształcenia
 
Altai State Agricultural University
Barnauł, Rosja

Celem programu kształcenia zawodowego w kierunku szkolenia Żywność pochodzenia zwierzęcego, kierunek (profil) Technologia produktów pochodzenia zwierzęcego ma na celu zapewnie ... +

Celem programu kształcenia zawodowego w kierunku szkolenia Żywność pochodzenia zwierzęcego, kierunek (profil) Technologia produktów pochodzenia zwierzęcego ma na celu zapewnienie kompleksowego, kompleksowego i wysokiej jakości szkolenia wykwalifikowanych, konkurencyjnych specjalistów, którzy potrafią przeprowadzić profesjonalne działalność w zakresie technologii produktów pochodzenia zwierzęcego. -
Licencjat
Studia dzienne
studia niestacjonarne
4 - 5 lat(a)
Rosyjski
Ośrodek kształcenia
 
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
Sligo, IIrlandia

B.Appl.Sc w Food & Business Management został zaprojektowany, aby spełnić tę potrzebę poprzez dostarczenie przemysł z wielu wykwalifikowanych absolwentów, którzy mogą pomó ... +

B.Appl.Sc w Food & Business Management został zaprojektowany, aby spełnić tę potrzebę poprzez dostarczenie przemysł z wielu wykwalifikowanych absolwentów, którzy mogą pomóc im w powodzeniem konkurować na coraz bardziej konkurencyjnym i globalnym rynku. -
BSc
Studia dzienne
4 lat(a)
Język angielski
Ośrodek kształcenia
 
Szent István University, Faculty of Food Science
Budapeszt, Węgry

Program przeznaczony jest do szkolenia inżynierów z branży spożywczej

Program przeznaczony jest do szkolenia inżynierów z branży spożywczej -
BSc
Studia dzienne
7 semestry
Język angielski
Ośrodek kształcenia
 
Belgorod State Technological University
Belgorod, Rosja

Dziedzina działalności zawodowej: działy naukowo-techniczne zawierające zestaw narzędzi, technik i metod mających na celu tworzenie wyrobów inżynierii mechanicznej; organizacj ... +

Dziedzina działalności zawodowej: działy naukowo-techniczne zawierające zestaw narzędzi, technik i metod mających na celu tworzenie wyrobów inżynierii mechanicznej; organizacja, tworzenie, montaż, uruchomienie, konserwacja, eksploatacja, diagnostyka, naprawa maszyn i urządzeń technologicznych. -
Licencjat
Studia dzienne
Rosyjski
Ośrodek kształcenia
 
University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine, Cluj-Napoca
Bună Ziua, Rumunia

Studia licencjackie INGINERIA WYROBÓW SPOŻYWCZYCH mają za główny cel kształcenie specjalistów technologicznych w dziedzinie przemysłu spożywczego; Program ten działa od 2009 r ... +

Studia licencjackie INGINERIA WYROBÓW SPOŻYWCZYCH mają za główny cel kształcenie specjalistów technologicznych w dziedzinie przemysłu spożywczego; Program ten działa od 2009 r., jest akredytowany w 2015 r. i obejmuje 4 lata studiów, dzienny kurs z 240 punktami, zgodnie z Porozumieniem Bolońskim. -
Licencjat