$close

Filtry

Zobacz wyniki

Technologia żywności Hiszpania - programów Technologia żywności Hiszpania Technologia żywności

Tytuł licencjata jest policealne stopień przyznawany po zakończeniu 120 kredytów. Zazwyczaj trwa osiem semestrów, aby zakończyć dyplom licencjata. Podczas wypełniania studia licencjackie, kandydaci mają studiować kursy ogólne i wybrała większą konkretny temat. Licencjat można też nazwać licencjata w niektórych krajach.Hiszpania (hiszp. España) jest zróżnicowany kraj dzieląc P… Czytaj więcej

Tytuł licencjata jest policealne stopień przyznawany po zakończeniu 120 kredytów. Zazwyczaj trwa osiem semestrów, aby zakończyć dyplom licencjata. Podczas wypełniania studia licencjackie, kandydaci mają studiować kursy ogólne i wybrała większą konkretny temat. Licencjat można też nazwać licencjata w niektórych krajach.

Hiszpania (hiszp. España) jest zróżnicowany kraj dzieląc Półwysep Iberyjski z Portugalią, na zachodnim krańcu Morza Śródziemnego. Hiszpania jest uważana za kraj egzotyczny w Europie ze względu na przyjazną mieszkańcom i stylu życia zrelaksowany. Normalny czas na University kursów w Hiszpanii wynosi 4 lata, z wyjątkiem medycyny i stopnie podwójnych, które są 6. Madryt i Barcelona są dobrze znane miast na całym świecie ze swojej kuchni, nocnych klubów i słynnego folkloru i festyny.

Pokaż mniej
Przeczytaj więcej o studiowaniu w Hiszpanii
Inne opcje w ramach tego kierunku studiów: 
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
Polecane Najnowsze Tytuł
Universidad de Leon
León, Hiszpania

Szkolimy specjalistów, którzy potrafią projektować i nadzorować procesy technologiczne w przemyśle spożywczym, zarządzać i kontrolować jakość produktów w całym łańcuchu żywnoś ... +

Szkolimy specjalistów, którzy potrafią projektować i nadzorować procesy technologiczne w przemyśle spożywczym, zarządzać i kontrolować jakość produktów w całym łańcuchu żywnościowym oraz szkolić i doradzać w kwestiach związanych z żywnością. -
Licencjat
Studia dzienne
8 semestry
Język hiszpański
Ośrodek kształcenia
 
Universidad Europea del Atlántico
Santander, Hiszpania

Dyplom inżyniera w przemyśle rolno-spożywczym ma ogromne perspektywy zawodowe, biorąc pod uwagę rosnące zapotrzebowanie na inżynierów specjalnie przeszkolonych w tej dziedzini ... +

Dyplom inżyniera w przemyśle rolno-spożywczym ma ogromne perspektywy zawodowe, biorąc pod uwagę rosnące zapotrzebowanie na inżynierów specjalnie przeszkolonych w tej dziedzinie. Według danych FDE (FoodDrinkEurope) z 2012 roku, sektor rolno-spożywczy jest liderem pod względem zatrudnienia na poziomie europejskim, reprezentując 15% miejsc pracy i płacąc 6,8% więcej od 2009 roku. Przemysł rolno-spożywczy czuje się coraz bardziej , potrzeba innowacji i wyróżnienia się na tle konkurencji. Aby to osiągnąć, potrzebują inżynierów wyspecjalizowanych w tej dziedzinie wiedzy i zdolnych do sprostania wyzwaniom zglobalizowanego i stale ewoluującego rynku. -
Licencjat
Studia dzienne
8 semestry
Język hiszpański
Ośrodek kształcenia