$close

Filtry

Zobacz wyniki

Technologia żywności Indonezja - programów Technologia żywności Indonezja Technologia żywności

Licencjat 's jest licencjat, który oferowany jest przez uniwersytety i szkoły wyższe, gdy studenci ukończą program studiów. Większość kursów licencjackie trwają trzy lub cztery lata, przy czym niektóre trwające aż do siedmiu lat.Indonezja, kraj w południowo-wschodniej Azji, domy ponad 238 milionów ludzi. Indonezja jest czwartym najbardziej zaludnionym krajem na świecie. Kraj… Czytaj więcej

Licencjat 's jest licencjat, który oferowany jest przez uniwersytety i szkoły wyższe, gdy studenci ukończą program studiów. Większość kursów licencjackie trwają trzy lub cztery lata, przy czym niektóre trwające aż do siedmiu lat.

Indonezja, kraj w południowo-wschodniej Azji, domy ponad 238 milionów ludzi. Indonezja jest czwartym najbardziej zaludnionym krajem na świecie. Krajowego sektora edukacji jest podzielona na kursach przedszkolnego, młodszych i starszych podstawowej, średniej i przeszkolonych.

Pokaż mniej
Przeczytaj więcej o studiowaniu w Indonezji
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
Polecane Najnowsze Tytuł
IPB University
Dramaga, Indonezja

Program Technologii Żywności (FTP) na Wydziale Nauk o Żywności i Technologii, Wydział Inżynierii Rolniczej i Technologii, Bogor Agricultural University (IPB) to program edukac ... +

Program Technologii Żywności (FTP) na Wydziale Nauk o Żywności i Technologii, Wydział Inżynierii Rolniczej i Technologii, Bogor Agricultural University (IPB) to program edukacyjny dla studentów, który koncentruje się na produkcji absolwentów posiadających kompetencje w przetwarzaniu materiałów żywnościowych w sejf, wysokiej jakości i zdrowe produkty spożywcze na skalę przemysłową. -
Licencjat
Studia dzienne
8 semestry
Język angielski
Ośrodek kształcenia
 
Indonesia International Institute for Life Sciences (i3L)
Jakarta, Indonezja

Technologia żywności jest gałęzią nauki o żywności, która zajmuje się rzeczywistych procesów produkcyjnych do żywności. Aby spełnić i utrzymać jego wartość odżywczą, żywność m ... +

Technologia żywności jest gałęzią nauki o żywności, która zajmuje się rzeczywistych procesów produkcyjnych do żywności. Aby spełnić i utrzymać jego wartość odżywczą, żywność musi być zarówno bezpiecznie produkowane i bezpiecznie dostarczone do konsumenta. Wymaga to technologie przetwarzania surowców do konwersji do żywności, jak również technologii konserwacji, aby zwiększyć trwałość produktów spożywczych ... -
Licencjat
Studia dzienne
Język angielski
Ośrodek kształcenia