Technologia żywności Kuala Lumpur - programów Technologia żywności Kuala Lumpur Technologia żywności, Kuala Lumpur
1 Wyniki z Technologia żywności, Kuala Lumpur
Sortuj według:
Universiti Kuala Lumpur- UniKL
Program ten stosuje zasady inżynierii chemicznej i chemii żywności do przetwarzania żywności na dużą skalę.Żywność musi być pożywna, tj. dostarczać niezbędnych składników odży ... +
Program promowany
Program ten stosuje zasady inżynierii chemicznej i chemii żywności do przetwarzania żywności na dużą skalę.Żywność musi być pożywna, tj. dostarczać niezbędnych składników odżywczych dla wzrostu i zdrowia; muszą być bezpieczne, wolne od niebezpiecznych mikroorganizmów i zanieczyszczeń chemicznych; a jeśli w ogóle mają być spożywane, muszą mieć atrakcyjny smak i wygląd.W ramach tego programu studenci uczą się dostosowywać operacje jednostkowe tradycyjnej inżynierii chemicznej do specyficznych wymagań przetwórstwa spożywczego.Głównym celem tego programu jest umożliwienie dobrze wyszkolonym inżynierom chemii pracy w przemyśle spożywczym, być może jednej z największych branż produkcyjnych w Malezji absolwenci UniKL są wprowadzani na rynek po ukończeniu studiów.
-
Licencjat
Studia dzienne
4 lat(a)
Język angielski
Ośrodek kształcenia
Zdobądź stypendium o wartości do 10 000,00
Dowiedz się, jakie możliwości daje Ci nasze stypendium.
WSKAZÓWKA! Jeśli reprezentujesz uczelnię i chcesz dodać swoje programy do naszych ofert, skontaktuj się z nami