$close

Filtry

Zobacz wyniki

Technologia żywności Kuala Lumpur - programów Technologia żywności Kuala Lumpur Technologia żywności, Kuala Lumpur

Tytuł licencjata jest cztery-lata licencjat i jest standardem dla szkolnictwa wyższego przez większość świata. Tytuł licencjata można zdobyć na uczelniach państwowych, w prywatnych uczelniach, w szkołach społecznych i poprzez internetowych uczelni.Malezja jest monarchią konstytucyjną federalna w Azji. Składa się z trzynastu państw i trzech terytoriów federalnych i ma całkowitą… Czytaj więcej

Tytuł licencjata jest cztery-lata licencjat i jest standardem dla szkolnictwa wyższego przez większość świata. Tytuł licencjata można zdobyć na uczelniach państwowych, w prywatnych uczelniach, w szkołach społecznych i poprzez internetowych uczelni.

Malezja jest monarchią konstytucyjną federalna w Azji. Składa się z trzynastu państw i trzech terytoriów federalnych i ma całkowitą ląd z 329.847 kilometrów kwadratowych, oddzielone Morzem Południowochińskim na dwa podobnej wielkości regionów, Półwyspu Malajskiego i Malaysian Borneo.

Uniwersytety w stolicy Malezji znane są ze swoich powiązań z różnych międzynarodowych uniwersytetów i ranking dobrego. To sprawia, że ​​coraz międzynarodowym oraz szkolnictwa wyższego taniej i lepiej. Posiada kilka godnych uczelnie takie jak Uniwersytet Malezji i University of Kuala Lumpur.

Pokaż mniej
Przeczytaj więcej o studiowaniu w Malezji
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
Polecane Najnowsze Tytuł
Universiti Kuala Lumpur- UniKL
Kuala Lumpur, Malezja

Program ten stosuje zasady inżynierii chemicznej i chemii żywności do przetwarzania żywności na dużą skalę.Żywność musi być pożywna, tj. dostarczać niezbędnych składników odży ... +

Program ten stosuje zasady inżynierii chemicznej i chemii żywności do przetwarzania żywności na dużą skalę.Żywność musi być pożywna, tj. dostarczać niezbędnych składników odżywczych dla wzrostu i zdrowia; muszą być bezpieczne, wolne od niebezpiecznych mikroorganizmów i zanieczyszczeń chemicznych; a jeśli w ogóle mają być spożywane, muszą mieć atrakcyjny smak i wygląd.W ramach tego programu studenci uczą się dostosowywać operacje jednostkowe tradycyjnej inżynierii chemicznej do specyficznych wymagań przetwórstwa spożywczego.Głównym celem tego programu jest umożliwienie dobrze wyszkolonym inżynierom chemii pracy w przemyśle spożywczym, być może jednej z największych branż produkcyjnych w Malezji absolwenci UniKL są wprowadzani na rynek po ukończeniu studiów. -
Licencjat
Studia dzienne
4 lat(a)
Język angielski
Ośrodek kształcenia