$close

Filtry

Zobacz wyniki

Technologia żywności Ałtaj Krai - programów Technologia żywności Ałtaj Krai Technologia żywności, Ałtaj Krai

Tytuł licencjata jest policealne stopień przyznawany po zakończeniu 120 kredytów. Zazwyczaj trwa osiem semestrów, aby zakończyć dyplom licencjata. Podczas wypełniania studia licencjackie, kandydaci mają studiować kursy ogólne i wybrała większą konkretny temat. Licencjat można też nazwać licencjata w niektórych krajach.Rosja, lub też oficjalnie znany jako Federacji Rosyjskiej, je… Czytaj więcej

Tytuł licencjata jest policealne stopień przyznawany po zakończeniu 120 kredytów. Zazwyczaj trwa osiem semestrów, aby zakończyć dyplom licencjata. Podczas wypełniania studia licencjackie, kandydaci mają studiować kursy ogólne i wybrała większą konkretny temat. Licencjat można też nazwać licencjata w niektórych krajach.

Rosja, lub też oficjalnie znany jako Federacji Rosyjskiej, jest krajem, w północnej Eurazji. Edukacja w Rosji jest głównie przez państwo i jest regulowane przez Ministerstwo Edukacji i Nauki. W Rosji, zajmuje około 70% czasu szkolenia na lekcjach kontaktu z nauczycielem, reszta 30% nakładu pracy poświęcone są niezależne badania materiału.

Technologia żywności Ałtaj Krai - Weź Bachelor Ałtaj Krai. Wszystkie programu Bachelor i informacje o szkole. Oszczędność czasu i skontaktować bezpośrednio tutaj!

Pokaż mniej
Przeczytaj więcej o studiowaniu w Rosji
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
  • Popularne Najnowsze Tytuł
  • Popularne
  • Najnowsze
  • Tytuł
Altai State Agricultural University
Barnauł, Rosja

Celem programu kształcenia zawodowego w kierunku szkolenia Żywność pochodzenia zwierzęcego, kierunek (profil) Technologia produktów pochodzenia zwierzęcego ma na celu zapewnie ... +

Celem programu kształcenia zawodowego w kierunku szkolenia Żywność pochodzenia zwierzęcego, kierunek (profil) Technologia produktów pochodzenia zwierzęcego ma na celu zapewnienie kompleksowego, kompleksowego i wysokiej jakości szkolenia wykwalifikowanych, konkurencyjnych specjalistów, którzy potrafią przeprowadzić profesjonalne działalność w zakresie technologii produktów pochodzenia zwierzęcego. -
Licencjat
Studia dzienne
studia niestacjonarne
4 - 5 lat(a)
Rosyjski
Ośrodek kształcenia