$close

Filtry

Zobacz wyniki

Technologia żywności Kluż-Napoka - programów Technologia żywności Kluż-Napoka Technologia żywności, Kluż-Napoka

Stopień Bachelor 's może prowadzić edukacyjne drzwi, stwarzają możliwości rozwoju kariery zawodowej, lub stworzyć podstawy dla osiągnięcia zaawansowanego poziomu. Naszym celem jest pomoc przyszli studenci przejść proces wyboru programu pomyślnie. Robimy rzeczy proste poprzez usprawnienie wyszukiwania.Rumunia to kraj położony na skrzyżowaniu Europy Środkowej i Południowo-Wscho… Czytaj więcej

Stopień Bachelor 's może prowadzić edukacyjne drzwi, stwarzają możliwości rozwoju kariery zawodowej, lub stworzyć podstawy dla osiągnięcia zaawansowanego poziomu. Naszym celem jest pomoc przyszli studenci przejść proces wyboru programu pomyślnie. Robimy rzeczy proste poprzez usprawnienie wyszukiwania.

Rumunia to kraj położony na skrzyżowaniu Europy Środkowej i Południowo-Wschodniej, na granicy Morza Czarnego. Dojazd do Rumunii jest łatwe z prawie wszystkich części świata, ze względu na jego położenie, jak również fakt, że jest on obsługiwany przez szereg rodzajów transportu i przedsiębiorstw. Rumuńskich uniwersytetach oferują duży wybór programów studiów licencjackich i magisterskich w języku rumuńskim, angielskim, francuskim i niemieckim.

Cluj-Napoca Miasto jest stolicą Okręg Kluż w Rumunii i 2 najbardziej zaludnionych po Bukareszcie. To jest obszar metropolitalny z populacją ponad 300.000 mieszkańców. Ma około 150 pre-uniwersyteckich placówek oświatowych.

Pokaż mniej
Przeczytaj więcej o studiowaniu w Rumunii
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
Polecane Najnowsze Tytuł
University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine, Cluj-Napoca
Bună Ziua, Rumunia

Studia licencjackie INGINERIA WYROBÓW SPOŻYWCZYCH mają za główny cel kształcenie specjalistów technologicznych w dziedzinie przemysłu spożywczego; Program ten działa od 2009 r ... +

Studia licencjackie INGINERIA WYROBÓW SPOŻYWCZYCH mają za główny cel kształcenie specjalistów technologicznych w dziedzinie przemysłu spożywczego; Program ten działa od 2009 r., jest akredytowany w 2015 r. i obejmuje 4 lata studiów, dzienny kurs z 240 punktami, zgodnie z Porozumieniem Bolońskim. -
Licencjat