$close

Filtry

Zobacz wyniki

Technologia żywności Stany Zjednoczone - programów Technologia żywności Stany Zjednoczone Technologia żywności

Licencjat 's przyznawane jest na ukończeniu programu studiów akademickich. Często jest to pierwszy stopień student otrzymał w swoim kariery akademickiej. To zwykle trwa cztery lata studiów w pełnym wymiarze czasu, aby zdobyć tytuł licencjata.Edukacja w USA jest przede wszystkim przez sektor publiczny, z kontroli i finansowania pochodzącego z trzech poziomów: stan, lokalne i federal… Czytaj więcej

Licencjat 's przyznawane jest na ukończeniu programu studiów akademickich. Często jest to pierwszy stopień student otrzymał w swoim kariery akademickiej. To zwykle trwa cztery lata studiów w pełnym wymiarze czasu, aby zdobyć tytuł licencjata.

Edukacja w USA jest przede wszystkim przez sektor publiczny, z kontroli i finansowania pochodzącego z trzech poziomów: stan, lokalne i federalne, w tej kolejności.Wspólne wymogi do nauki na wyższym poziomie edukacji w Stanach Zjednoczonych będzie to esej przyjęć (znany również jako zestawienia celu lub rachunku osobistym), wykaz zaliczeń, rekomendacji / listy referencyjne, Testy językowe

Technologia żywności Stany Zjednoczone - Weź Technologia żywności Stany Zjednoczone. Wszystkie Technologia żywności i informacje o szkole. Oszczędność czasu i skontaktować się ze szkołą tutaj!

Pokaż mniej
Przeczytaj więcej o studiowaniu w USA
Inne opcje w ramach tego kierunku studiów: 
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
  • Popularne Najnowsze Tytuł
  • Popularne
  • Najnowsze
  • Tytuł
New Mexico State University
Las Cruces, Stany Zjednoczone

Nauka o żywności to wykorzystanie nauk inżynieryjnych, biologicznych i fizycznych do badania natury, degradacji, przetwarzania i ulepszania żywności dla konsumentów. Technolog ... +

Nauka o żywności to wykorzystanie nauk inżynieryjnych, biologicznych i fizycznych do badania natury, degradacji, przetwarzania i ulepszania żywności dla konsumentów. Technologia żywności to zastosowanie nauki o żywności do selekcji, konserwowania, pakowania, przetwarzania, dystrybucji i stosowania bezpiecznej, pożywnej i zdrowej żywności. -
BSc
Studia dzienne
studia niestacjonarne
4 lat(a)
Język angielski
Sty 2022
15 Lis 2021
Ośrodek kształcenia i studia online
Ośrodek kształcenia
Online
 
Brigham Young University - Idaho College of Education and Human Development
Rexburg, Stany Zjednoczone

Nauka o żywności wykorzystuje nauki i zasady inżynierii do badania żywności, jej konserwowania i przetwarzania.

Nauka o żywności wykorzystuje nauki i zasady inżynierii do badania żywności, jej konserwowania i przetwarzania. -
Licencjat
Ośrodek kształcenia