$close

Filtry

Zobacz wyniki

Technologia żywności Parma - programów Technologia żywności Parma Technologia żywności, Parma

Tytuł licencjata jest cztery-lata licencjat i jest standardem dla szkolnictwa wyższego przez większość świata. Tytuł licencjata można zdobyć na uczelniach państwowych, w prywatnych uczelniach, w szkołach społecznych i poprzez internetowych uczelni.Włochy, oficjalnie Republika Włoska, to jednolita republika parlamentarna w ramach Unii Europejskiej, znajduje się w południowej Europie… Czytaj więcej

Tytuł licencjata jest cztery-lata licencjat i jest standardem dla szkolnictwa wyższego przez większość świata. Tytuł licencjata można zdobyć na uczelniach państwowych, w prywatnych uczelniach, w szkołach społecznych i poprzez internetowych uczelni.

Włochy, oficjalnie Republika Włoska, to jednolita republika parlamentarna w ramach Unii Europejskiej, znajduje się w południowej Europie. Na północy graniczy z Francja, Szwajcaria, Austria i Słowenia po Alpach.

Miasto ser Włoch - Parma słynie z architektury i bogate dziedzictwo. Ma jedne z najstarszych uniwersytetów we Włoszech, takich jak Uniwersytet w Parmie. Dlatego każdy, kto jest zainteresowany w uzyskaniu dobrego wykształcenia w tradycyjnym miejscu, musi żyć w Parmie.

Pokaż mniej
Przeczytaj więcej o studiowaniu we Włoszech
Inne opcje w ramach tego kierunku studiów: 
$format_list_bulleted Filtry
Sortuj według:
Polecane Najnowsze Tytuł
University of Parma
Parma, Włochy

Kurs Stopnia Nauki o Żywności i Technologii ma na celu zapewnienie absolwentom dobrej podstawowej i praktycznej wiedzy w głównych sektorach nauki o żywności i technologii. ... +

Kurs Stopnia Nauki o Żywności i Technologii ma na celu zapewnienie absolwentom dobrej podstawowej i praktycznej wiedzy w głównych sektorach nauki o żywności i technologii. -
Licencjat
Studia dzienne
studia niestacjonarne
3 lat(a)
Język angielski
Ośrodek kształcenia i studia online
Ośrodek kształcenia
Online