Stopień w gastronomii
Universidad Francisco de Vitoria
Klucz informacyjny
Lokalizacja kampusu
Madrid, Hiszpania
Języki
Hiszpański
Forma badania
W kampusie
Czas trwania
4 years
Tempo
Pełny etat
Czesne
EUR 10 500
Termin składania wniosków
Poproś o informacje
Najwcześniejsza data rozpoczęcia
Poproś o informacje
Wstęp
Jest to jeden z najbardziej zawodowych stopni wydziału prawno-biznesowego. Ten stopień oferuje multidyscyplinarne szkolenie, w którym pogłębiana jest wiedza z zakresu zarządzania, taka jak księgowość, finanse czy ekonomia, az drugiej strony w obszarze Haute Cuisine, w oparciu o badanie cukiernictwa, tradycyjnej kuchni francuskiej i kuchni hiszpańskiej.
Przewaga konkurencyjna tego stopnia polega na tym, że szkolenia gastronomiczne prowadzi szkoła Le Cordon Bleu, szkoła o uznanym międzynarodowym prestiżu, obecna w 34 krajach z ponad 120-letnią historią, której jedyna siedziba w Hiszpanii znajduje się na naszej kampus. Gastronomia + ADE różni się od prostego stopnia kilkoma aspektami: z jednej strony to jeden rok studiów więcej (5 lat), jest trochę droższy (bo ma więcej punktów) i przede wszystkim stażem akademickim . Studiując wszystkie ADE, do finansów, rachunkowości i ekonomii na poziomie podstawowym dodaje się marketing, HR i prawodawstwo.
Ponadto 100% naszych byłych studentów pracuje