Licencjat z zarządzania hotelarstwem i turystyką
EUHT Sant Pol School of Hospitality and Culinary Management, Barcelona
Klucz informacyjny
Lokalizacja kampusu
Barcelona, Hiszpania
Języki
Język angielski, Hiszpański
Forma badania
W kampusie
Czas trwania
4 years
Tempo
Pełny etat
Czesne
Poproś o informacje
Termin składania wniosków
Poproś o informacje
Najwcześniejsza data rozpoczęcia
Poproś o informacje
Wstęp
Studiuj na uczelni nr 1 w Hiszpanii i nr 14 na świecie według rankingu QS 2023
3 wzmianki:
Międzynarodowe zarządzanie hotelem
Renowacja i zarządzanie wydarzeniami
Gastronomia, sztuka kulinarna i zarządzanie kuchnią
O wyróżnieniu decydują praktyki w Hotelu-Szkole w drugim i trzecim roku, wybór przedmiotów fakultatywnych, Projekt Final Degree (TFG) oraz zewnętrzne praktyki zawodowe.
Czas trwania: 4 lata
Język: 80% hiszpański i 20% angielski
Erasmus
Program ERASMUS to akronim oficjalnej nazwy nadanej mu w języku angielskim: European Region Action Scheme for the Mobility of University Students.
Stypendium ERASMUS , które ma zastosowanie do oficjalnego stopnia w zakresie zarządzania hotelarstwem i gastronomią, zapewnia nam ważną wartość osobistą, ale także społeczną, będąc uznawanym za ważny element promowania spójności i wiedzy o Unii Europejskiej wśród młodego społeczeństwa. W ten sposób tworzą się transgraniczne więzi przyjaźni, posiadające czyste sumienie europejskiego obywatela.
Rekrutacja
Galeria
Wynik programu
kariera
- Międzynarodowe zarządzanie hotelem: dyrektor hotelu, konsultant hotelu, kierownictwo departamentu, zarządzanie usługami korporacyjnymi, przedsiębiorca hotelowy, zarząd hotelu.
- Zarządzanie restauracjami i wydarzeniami: dyrektor restauracji, dyrektor ds. żywności i napojów, dyrektor firmy eventowej, dyrektor firmy cateringowej, przedsiębiorca restauracyjny.
- Gastronomia i Zarządzanie Kuchnią: doradca gastronomiczny, szef kuchni, przedsiębiorca gastronomiczny.
Opłata za program
Możliwości związane z karierą
kariera
- Międzynarodowe zarządzanie hotelem: dyrektor hotelu, konsultant hotelu, kierownictwo departamentu, zarządzanie usługami korporacyjnymi, przedsiębiorca hotelowy, zarząd hotelu.
- Zarządzanie restauracjami i wydarzeniami: dyrektor restauracji, dyrektor ds. żywności i napojów, dyrektor firmy eventowej, dyrektor firmy cateringowej, przedsiębiorca restauracyjny.
- Gastronomia i Zarządzanie Kuchnią: doradca gastronomiczny, szef kuchni, przedsiębiorca gastronomiczny.