Licencjat Zintegrowanych Nauk o Żywności
Le Cordon Bleu University Ottawa
Klucz informacyjny
Lokalizacja kampusu
Ottawa, Kanada
Języki
Język angielski
Forma badania
W kampusie
Czas trwania
Poproś o informacje
Tempo
Poproś o informacje
Czesne
Poproś o informacje
Termin składania wniosków
Poproś o informacje
Najwcześniejsza data rozpoczęcia
Sep 2023
Wstęp
Połączenie sztuki kulinarnej, nauk o żywieniu i żywności
Bachelor of Integrated Food Sciences, pierwszy tego rodzaju w Kanadzie, to innowacyjny multidyscyplinarny program realizowany wspólnie przez University of Ottawa i Le Cordon Bleu Ottawa. Program przygotuje przyszłych absolwentów do przewodzenia w każdej branży, w której żywność odgrywa kluczową rolę, w tym w opiece zdrowotnej, edukacji, hotelarstwie, biznesie lub badaniach i rozwoju. Absolwenci tego programu będą mieli szeroką, wszechstronną wiedzę na temat praktyk związanych z żywnością i będą przygotowani do zapewnienia strategicznego przywództwa i wskazówek operacyjnych w warunkach komercyjnych.
„To partnerstwo łączy ekspertów z dwóch światowej sławy instytucji, aby zapewnić jeden wyjątkowy program, który jest aktualny i wypełnia lukę w wiedzy w branży. Absolwenci będą mieli umiejętności i doświadczenie, aby być liderami w każdej branży, w której żywność odgrywa rolę”.
Aurélien Legué - Le Cordon Bleu Ottawa Chef Instructor