Licencjat z nauk stosowanych w gospodarce żywnościowej i biznesowej
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
Klucz informacyjny
Lokalizacja kampusu
0551, IIrlandia
Języki
Język angielski
Forma badania
W kampusie
Czas trwania
Poproś o informacje
Tempo
Pełny etat
Czesne
Poproś o informacje
Termin składania wniosków
Poproś o informacje
Najwcześniejsza data rozpoczęcia
Poproś o informacje
Stypendia
Poznaj możliwości stypendialne, aby pomóc sfinansować swoje studia
Wstęp
Ostatnia uwaga na temat praw konsumentów, odpowiedzialności za produkt, norm żywnościowych i rosnącą w interesie publicznym zdrowia i odżywiania doprowadziły postulatów handlowych dla absolwentów, którzy są kompetentni w dziedzinie Studiów żywności, Nauki i Technologii, bezpieczeństwa żywności, jakości żywności, Business & zarządzania, produkcji żywności Metody i żywienia. Test B.Appl.Sc w Food & Business Management przeznaczony jest do spełnienia tej potrzeby poprzez dostarczanie przemysł z wielu wykwalifikowanych absolwentów, którzy mogą pomóc im w powodzeniem konkurować na coraz bardziej konkurencyjnym i globalnym rynku. B.Appl.Scis program dyplom z wyróżnieniem w pełnym wymiarze czasu, który łączy w sobie jedzenie i umiejętności kulinarne, technologia żywności, rozwój produktów żywności i zarządzania przedsiębiorstwem sciencewith i marketingu jednocześnie oferując studentom staż w trzecim roku, aby wykorzystać swoje umiejętności do pracy.
Kurs jest skierowany do studentów z dużym zainteresowaniem w żywności i rozwoju produktów żywności, żywienia i zdrowia oraz dla studentów, którzy są zainteresowani w rozwoju różnorodnych umiejętności w zakresie przedsiębiorczości i świadomości biznesowej.
B.Appl.Sc w Food and Business Management jest 4 roku, Poziom 8, dyplom z kursu. W roku 1 studenci będą studiować wiele modułów wprowadzających w tym Żywności przygotowania, kulinarne umiejętności i Nauki, który składa się z zajęć praktycznych, których podstawę wykłady teoretyczne. Kolejne obszary badań obejmują odżywianie, diety i zdrowia, finansów, marketingu, działalności Managementand ICT.
W 2 roku studenci będą budować na wiedzy węgielnego roku 1 i podejmie studia w zakresie umiejętności kulinarne Stosowanej Twórczej Food Design, żywienia, żywności nauki, finansów, marketingu i zarządzania przedsiębiorstwem.
W roku 3 studentów będzie umacniać swoją spożywczym i wiedzę w zakresie Żywności Produktu Innowacji i Rozwoju, Żywienia i analizy sensorycznej żywności, Marketingu i Rozwoju Nowej Przedsiębiorczości. Dodatkowo Rok 3 programu zawiera możliwość zorganizowanego 20 tygodniowego stażu krajowym lub międzynarodowym w różnych gałęziach przemysłu spożywczego i organizacji związanych z żywnością.
W Roku 4 studentów nauka będzie koncentrować się na kluczowych umiejętności związanych z Food Quality Management, spożywczej Innowacji, zarządzania strategicznego, zarządzania zasobami ludzkimi i umiejętności badawcze. Studenci otrzymają także bezpieczeństwo i jakość żywności standardowe szkolenie w HACCP i BRC zasad jakie są kryteria wejścia Program dla studentów? • 70% lub więcej w liceum Egzaminy • Laboratorium Nauki temat w końcowym High School Examination (jednego z fizyki, chemii, biologii lub odpowiednik). • Wynik 6,5 do egzaminu IELTS (http://www.ielts.org/ informacji na temat testów IELTS) lub równoważny wynik języka angielskiego (Cambridge lub TOEFL) • wypełniony formularz zgłoszeniowy, który obejmuje prywatnego (300 słów) • dwie referencje do wspierania kryteria wyboru aplikacji Wypełniony formularz zgłoszeniowy; przegląd wyników badań szkolnych; Dowód języka angielskiego bramkę i osobistej wypowiedzi.
Możliwości zatrudnienia po ukończeniu studiów • produkcja żywności i Innowacji • Rozwój nowego produktu Przemysł spożywczy • Kontrola jakości • Analiza sensoryczna • Marketing / Sales • Nadzór i zarządzanie w przemyśle spożywczym • Stworzenie własnego przedsiębiorstwa spożywcze / piciem • Doradztwa i Badań
O szkole
pytania
Podobne kursy
Bachelor of Science in Home Economics and Nutritional Sciences
- Osnabrück, Niemcy